Meni deluje da se njemu ne ide u Liverpul uopšte, ali kao ajde..Bože, kakve čudne najave. Pa znao je da je pobeda realna opcija, favorit je još od objave i teško mi je da poverujem da mu nije palo na pamet da će pesma morati da se secka, ukoliko pobedi.
Jeste naravno, da li je i on menjao pesmu, to se ne sećam? Nije mi među omiljenima..Išao je i Enrico 1993.
Ova fotka je vrhunska.. Grazie mille, dodo...
Ni vizuelno?Ne znam, meni ne prenosi ništa![]()
Bože smejem se naglas
Ma to su naravno naši tabloidi.Ma kakav Lazza, pogledaj naš prestižni Telegram ni o Marku od jutros, samo (uvređena) Anči!!!
https://www.telegraf.rs/jetset/holi...jena-zbog-mesta-na-kom-je-zavrsila-na-sanremu
Koliko primećujem, skraćena je prva strofa i onaj pred kraj raspevaniji deo refrena. Meni uopšte ne zvuči loše i ne vidim razlog da ne bi relativno jednostavno pesma mogla da se skrati, a da ne izgubi svoj identitet, skladnost i emociju.Inače, krenuli su već sa "seckanjem." Osetim gde je izbačen deo, mada mi i ne zvuči toliko loše..
Da. na Sanremu je pobedio sa pesmom Mistero, a na Evroviziji je pevao Sole d'Europa.Jeste naravno, da li je i on menjao pesmu, to se ne sećam? Nije mi među omiljenima..