it Italija 2024: Angelina Mango - La noia

E sad, ako ću baš iskreno o pjesmi meni lično i nije nešto, mislim interesantno je to i nešto što objektivno jeste kvalitetna pjesma, ali u kontekstu Evrovizije nije nešto za šta bih glasao, ali nisam bio neki fan ni Soldi, pa je Mahmood bio drugi. U svakom slučaju predviđam TOP 10 plasman, možda i TOP 5.

Meni baš obrnuto, trenutno mislim da Francuska nema konkurenciju za pobjedu kod žirija ni od izabranih ni od potencijalnih pjesama sa NF. A od publike, vidjećemo. Može biti Barbara, Gjon ili Marco ili Blas, a to čisto sumnjam da će se desiti

• Like
Reactions: Mrm
Treba napomenuti da je Italija sva tri najslabija rezultata od povratka 2011. imala sa ženskim izvođačima i jedina dva puta kada nisu bili u top 10 (2014. i 2016.) su ih žene predstavljale.

Mislim da će ove godine u top 10, ali top 5 malo teže. Možda kod publike eventualno, ali će svakako usamljene sredovečne domaćice koje fantaziraju o bradatim Italijanima (za koje ni ne shvataju da su uglavnom gej) biti manje podstaknute da pomahnitalo glasaju sada kada će nastupati žena.

A dobro, ruku na srce i najslušaniji je na Spotifaju u Italiji od prvog dana.

Baš je glupa situacija ispala na kraju, sad će i Anđelina da popije hejt da joj je namješteno i da je on sabotiran

Već sam rekao da nije preterano iznenađenje to što je on favorit (bio je i na slepo), već je ozbiljan wtf to koliko je bio dominantan u odnosu na sva ostala imena, a ove godine je bilo prilično popularnih i velikih imena na spisku. Mnogi od njih su i izvisili.

Nadam se da Angelinu neće maltretirati i razvlačiti po mrežama, zaslužena je pobeda potpuno.

Nisam siguran da li će Annalisa dolaziti opet, ili barem dolaziti naoštrena na pobedu. Rekla je da je ovog puta sve podredila festivalu, a eto, završila treća. 😞

Back