it Italija 2024: Angelina Mango - La noia

Žao mi je i što Mahmood nije ušao u top 5 pošto je meni ovo njegov najbolji pokušaj.

Od svih bivših pobednika, on je bio najbolje plasiran na ovom izdanju.
Po meni, najbolji paket za ESC. Ispred svih, kreira srandarde.

I Mahmood i Annalisa sa svojim pjesmama i ovim nastupima bi se po mom mišljenju borili za pobjedu na esc, ne bi trebali ništa previše mijenjat(osim skraćivanje pjesme naravno)

Nemam ideju kako bi mogla Angelina proći

Ali Mrm, zbog čega konstantno provociraš čim se neko afirmativno izjasni o Angelini? Bukvalno namerno peckaš i onda ćeš da kreneš u dobro poznate beskonačne rasprave. Stvarno mi nije jasno.

Pa ako vec moram da objasnjavam, mi smo-svi ljubitelji ESC-a.

Šta je tu afirmativno @dodo izjavljeno o pesmi? Nešto obrazloženo, bilo šta...
Osim neke nepostejeće podele na neke MI i neke VI.. 🙃

Afirmartivno je ono što ti i ja i još ljudi radi 5 noći ovde...
Ali ne razumete vi koncept ESC-a, nedeljenje ljudi, ne vredi.. 😌

Pa ako vec moram da objasnjavam, mi smo-svi ljubitelji ESC-a.
Da li svim ljubiteljima mora ovo biti dobra stvar? Koliko pogrešna postavka svega u startu.. :)

Stavljanje smajlija na kraj rečenice neće promeniti utisak da nekada namerno provociraš i to potpuno bespotrebno, jer si i sam rekao da ti se pesma dopala još prve večeri.

Ne vredi, koncept je pogrešan pa to ti je. Džaba smo krečili 108. strana..

Pritom je Miki možda čak i nesvesno napisao "nam", a zaskočen je akrobacijom kao da je napisao paragraf u kom poziva na podelu između fanova LOL

Uostalom, sasvim je normalno da ljudi imaju različita mišljenja o svemu, koga bre briga?!

Annalisa je talijanska Rozga, talentirana lutkica koja je toliko puta toliko blizu odlaska na ESC, a vjerojatno nikad neće otići 😌
Svaki izvodjač koji odistinski želi na Evroviziju može birati želi li biti neko poput Rozge i rezignirano odustati ili se lavovski boriti poput Sanne Nilsen koja je na kraju ukačila i razvalila na Evroviziji.

Ja Annalisu više vidim kao Sannu i Bože zdravlja njeno tek predstoji.

Ciljano sam napisao „nam” pa kome se ne svidja neka ne cita! 🤪
Mi smo svi fanovi ESC-a, e sto neki imaju totalno drugaciji ukus to je druga stvar, jedno je sigurno da je Angelina svakako osvezenje!

Back