it Italija 2024: Angelina Mango - La noia

Ja se izvinjavam, ali ove godine za SM ide:

Bendiromfest 2023 legenda

benidorm-fest-2023-primera-semifinal-megara-1675248108.jpg

ili

rumunski choco slatkiš ❤️ :love:

sandro-machado-1.jpg

Nađite si drugu državu...UVPSM je ozbiljno takmičenje.. 🥸

Ljudi, polako sa Analisom. Super je i ovde i generalno na svim dosadasnjim Sanremo nastupima, ali ne treba praviti sliku da je Italija propustila drugi Isusov silazak. Ne bi ni ona pobedila, kao sto verovatno nece ni Andjelina na ESC. Cinjenica je da je Andjelina od izlazaka pesme sve vreme vodila u svim segmentima. Prosto se crtalo da ce ove godine zensko predstavljati Italiju, i Andjelina je bila ubedljivija.

Da je 🥭 imala slabiju pesmu, verovatno bi sala stampa okrenula sve glasove Analisi i tako bi ona pobedila. Geolier ocigledno ne bi imao sanse jer bi ga potopila sala stampa i radio svakako.

Neumesna novinarska pitanja ne bih komentarisao.

Чода, у реду, хвала ти, али ниси нас утјешио.

Сад читам да је Раи обрисао Галијев снимак од синоћ гдје каже стоп геноциду и данас су јавно обавјештење издали да кажу да се солидаришу са Израелом

Толико о ономе да ће многи подржати Словенију у оној намјери да се избаци Израел

Jos ce Izr dobro i proci na kraju kako je krenulo i pobediti i na kladionici bili do januara prvi favorit idalje su u vrhu, kada su im dali 2018.godine pobedu posle onog placnog glasa spikera 2017.godine i onoga sta se te i naredne godine desavalo, onda me vise ništa i ne čudi, ne bih bio šokiran da i ove godine politika kada je reč o vrhu tabele i pobedniku vodi glavnu reč... deja vu...

Чода, у реду, хвала ти, али ниси нас утјешио.

Сад читам да је Раи обрисао Галијев снимак од синоћ гдје каже стоп геноциду и данас су јавно обавјештење издали да кажу да се солидаришу са Израелом

Толико о ономе да ће многи подржати Словенију у оној намјери да се избаци Израел
Znam osecaj, tako bi verovatno meni bilo sa Andjelinom da je pobedio Geolier kao sto smo mozda ocekivali to vece.

Hocu da kazem, imam i ja Doter, Astrid, St Pedra, Tanxugueiras, Iramu... Definitivno vise poraza nego pobeda 😂

Ali svakako, jurnjava po svaku cenu za ESC-om, nije resenje.

Ona je prejaka i njena pobeda ce prosto doci. Nekome se otvori kao Mahmudu pa pobedi dva puta, a neko mora da se mnogo vise potrudi nazalost. Ona ce pobediti Sanremo i to sa boljom pesmom. Kao i Irama.

Nisam ubedjen da ce ona bilo kada pobediti, ne slusam niti znam maltene ko je ona, ali ako ove godine nije pobedila sa pesmom koja je najvise za ESC ubedljivo od svih ove godine, mozda se nece vise ni prijavljivati, posto je vise puta mislim već bila na SR.

Mislim da ona uopšte i ne juri ESC, ali Majsta je toliko dugestivan priznajem, da me ubedio bukvalno da je tako.. 🥹😃

Ма и ја мислим да њој није примарна ЕВ, него Санремо, а то иде једно уз друго свакако

• Like
Reactions: Mrm
Ma ja samo podržavam Annalisu, ne smeta mi Angelina uopšte...

A za ESC, ko zna šta će biti, ovde pričamo o Sanremu 😃

Ђоле и званично појео оно друго вече, 56% гласова публике имао, осталих 14 такмичара подијелило оних 44%

A Nali baš sa Ligurijske rivijere iz Savone, tu nadomak Sanrema.. :cry::love:

@Majsta94

Jel gotiviš Francescu Michielin?

Готивим, па побиједио сам на ФСК са њом

Ђоле и званично појео оно друго вече, 56% гласова публике имао, осталих 14 такмичара подијелило оних 44%
Ovoliko "bolesne" televoting dominacije na Sanremu nije bilo do sada, bilo je sa Ultimo onomad, ali ne svako veče gde se pojavljivao, kao sada ovo, da bukvalno ponizi sve ostale takmičare, koji su sakupljali neke mrvice za njim...ako neko ima pravo da bude bitter ovde je on definitvno, dobio je toliko glasova, da se ovo ne pamti!

Imam teoriju da Geolier svakako nije imao sansu za pobedu nakon veceri kavera - da je bio zakucan kao drugi. Da je tada sala stampa odlucila da nekom da podrsku, a s obzirom na to da je narativ da zena treba da pobedi potekao od njih (u ovom slucaju opravdano), da je Andjelina imala slabiju pesmu, jednostavno bi se svi okrenuli Analisi i ona bi pobedila po ovom istom modelu.

Ja ne pričam o žiriju, već samo o televotingu, ističem procenat televotinga koji nije viđen do sada, da je pobednik Sanremo festivala jedne večeri kao drugi po televotingu imao 8.5 % što do sada nije viđeno... Malo mi je bizarno sve to, ne gledajući šta se meni dopada ili ne dopada...
Nebitno ko je žena, ko je muškarac, pričam o takmičarima kao takmičarima..

Pošto nisam bio u prilici da puno piskaram da sad dam utiske

Mislim da je ovo jedna od najlepših pobeda na Sanremu u dužem periodu, po mojem ukusu iz više razloga:

1. Po prvi put od 2018. moj lični favorit pobeđuje, i to u nikad težoj konkurenciji
2. Etno bop, odlično
3. Dardust ❤️ Madame ❤️
4. Konačno žensko da pobedi, aman zaman
5. Prvi put neko iz Bazilikate da pobedi, spremda je to više moj čudan fetiš na lokacije

Sve u svemu odlično, uz Gate neprikosnoveni favoriti ove sezone, te dve pesme su mi vrlo moguće bolje od (skoro) svih pesama prošle godine i u audiju, a tek lajv izvođenju

Šteta za Analizu, nadam se da će u budućnosti da pokuša još koji put.

Back