Možda grešim, ali mislim da su mu upravo tu popularnost obezbedili mediji i da ga je to učinilo favoritom na takmičenju. Nije naravno jedini, bilo je tu još jakih imena, ali u manjini su oni koji imaju armiju fanova spremnu da glasa u tako velikom broju. Poredio sam ga sa Breskvom zato što verujem da će sličan ishod biti kod nas.Zašto mediji?
Lik je popularan i narod se ujedinio da glasa za njega
Uvek treba, pošto na kraju uživamo u sjajnoj muzici, kada prođu sva nadmetanja...Zato ne treba gledati NF.![]()
Filhy, ko ti je bio kritičan? Uši su mi pomalo parali jedino oni boy bendovi, a i, ako izuzmem zvuk koji mi inače ne prija, pored toga ne bih umeo da izdvojim nešto (meni) baš bitno loše.Nažalost se nastavio trend slabog Sanrema od prošle godine. Kvantitet je prenadvladao kvalitet. Nekada su previše gurali starije izvođače, a sada su otišli u drugu krajnost. Dobro je da vidimo nova lica, ali nikada nismo imali ovoliko loših i prosečnih interpretacija neiskusnih takmičara. Makar je to oduvek krasilo Sanremo ranije - vrhunski izvođači i odlično pevanje.
Generalno sam mislio na poslednjih par godina, ne samo na ovu. Prošle godine, čini mi se, nisu nimalo blistali mlađani Will, LDA, Sethu, Shari, Gianmaria, itd. Isto tako i onaj Random od pre tri godine.Filhy, ko ti je bio kritičan? Uši su mi pomalo parali jedino oni boy bendovi, a i, ako izuzmem zvuk koji mi inače ne prija, pored toga ne bih umeo da izdvojim nešto (meni) baš bitno loše.
Oprostio sam im Torino 2022., ali ovo nikad!Joj Italijo... Joj...