it Italija 2024: Angelina Mango - La noia

Taktičko spuštanje Geoliera sa 3.4 pre 3. noći na 2.3 sada na EurovisionWorld, neki evrofanovi su stvarno na nivou deteta od 10 godina

Zašto mediji?
Lik je popularan i narod se ujedinio da glasa za njega
Možda grešim, ali mislim da su mu upravo tu popularnost obezbedili mediji i da ga je to učinilo favoritom na takmičenju. Nije naravno jedini, bilo je tu još jakih imena, ali u manjini su oni koji imaju armiju fanova spremnu da glasa u tako velikom broju. Poredio sam ga sa Breskvom zato što verujem da će sličan ishod biti kod nas.

E moj forume! Mangovki ste dali pretposlednje mesto u polufinalu FSC-a kada ju je nedavno poslao @dracarys 😀 i to sa odličnom pesmom, a evo gde je sada devojka!

Meni "Noia" nije baš nešto iako je sama pevačica odlična. Ako bih birao između nje i Geoliera, odabrao bih pre njega. Irama po meni ove godine nije bio za top 5.
No, mislim da je velika šteta što Annalisa nije pobedila. Pesma je top i odlično zvuči za ESC, a Annalisa je pravo lice za jednu takvu scenu poput evrovizijske!
Držim svakako palčeve Angelini u maju.

Nažalost se nastavio trend slabog Sanrema od prošle godine. Kvantitet je prenadvladao kvalitet. Nekada su previše gurali starije izvođače, a sada su otišli u drugu krajnost. Dobro je da vidimo nova lica, ali nikada nismo imali ovoliko loših i prosečnih interpretacija neiskusnih takmičara. Makar je to oduvek krasilo Sanremo ranije - vrhunski izvođači i odlično pevanje.

Nažalost se nastavio trend slabog Sanrema od prošle godine. Kvantitet je prenadvladao kvalitet. Nekada su previše gurali starije izvođače, a sada su otišli u drugu krajnost. Dobro je da vidimo nova lica, ali nikada nismo imali ovoliko loših i prosečnih interpretacija neiskusnih takmičara. Makar je to oduvek krasilo Sanremo ranije - vrhunski izvođači i odlično pevanje.
Filhy, ko ti je bio kritičan? Uši su mi pomalo parali jedino oni boy bendovi, a i, ako izuzmem zvuk koji mi inače ne prija, pored toga ne bih umeo da izdvojim nešto (meni) baš bitno loše.

Meni je ovo možda sigurno najbolje Amadeusovo izdanje, a verovatno i jedno od boljih kako pratim.

Filhy, ko ti je bio kritičan? Uši su mi pomalo parali jedino oni boy bendovi, a i, ako izuzmem zvuk koji mi inače ne prija, pored toga ne bih umeo da izdvojim nešto (meni) baš bitno loše.
Generalno sam mislio na poslednjih par godina, ne samo na ovu. Prošle godine, čini mi se, nisu nimalo blistali mlađani Will, LDA, Sethu, Shari, Gianmaria, itd. Isto tako i onaj Random od pre tri godine.
Ove godine, iskreno nisam nažalost uspeo toliko da propratim i bilo ih je dosta, a upamtio sam kao vokalno kritične La Sad, Fred de Palma, Gazzelle, pa i Il Tre, a da im ni pesme mahom ne blistaju, pa malo i bez veze da budu i istom košu sa vrhunskim italijanskim pevačima i legendama poput Mannoie, R&P, Neka, Il Volo, Irame, Annalise, Negramaro...

Videćemo kako će izgledati naredna selekcija. Meni se raznovrsnost dopala poslednjih godina, iako ni ja nisam fan ovih koje si ti naveo kao kritične.

Last edited:
Meni bi La noia, da nije pobedila, definitivno postala nova bulletproof

Back