it Italija 2024: Angelina Mango - La noia

Sad malo gledam na yt nastupe sa Sanrema, zašto ona baba svima igra u pozadini?!?!

Pa ona baba voditeljka, peva Mamut i ona se šeta na sceni, Analiza peva ona isto tu nešto iza nje je grli, pa pobednicu isto tako. Ne znam šta sam gledao, jel to neki sanremo village?

Pa ona baba voditeljka, peva Mamut i ona se šeta na sceni, Analiza peva ona isto tu nešto iza nje je grli, pa pobednicu isto tako. Ne znam šta sam gledao, jel to neki sanremo village?
Ahahahahahah, to je dan posle finala...nešto kao Sanremo Narod pita..

Ja tebe obožavam!! 🤣🤣🤣

Ali to nije baba!!! Sram te bilo! 😤

Ali nema veze, svi takmičari tu pevaju sanremo pesmu, no na playback..

Aaaa ne, nećeš ti meni u Milano opet, Bebili, dok ne savladaš malo Sanremo festival.. 😌

Pa moram da otputujem u Sanremo ako se ne varam pa da naučim o Sanremu. Jbt, al su rečenice postale sve teže.

• Haha
Reactions: Mrm
Ne znam, možda mi je drugačiji utisak od većine pošto sam pesme prvi put čuo u subotu na Sanremu, ali ne mogu da izbacim La Noia iz glave! Konstantno na repeat, ona žena bez ikakvih pomagala i sama na sceni oduvala, celokupna energija i ritam vozi od početka do kraja. Sumnjam da će mi nešto nadmašiti Angelinu <3

Analissa je dosta dobra, ali ne izdvaja mi se u ovoj meri. Nije me kupila na prvu.

@Milica znam da zivis u Italiji, pa moram da te pitam. Da li TV sorissi e canzoni izlazi jednom nedeljno ili koliko? Posto bih hteo da kupim primerak sa slikom podijuma sa Sanrema :)

@Milica znam da zivis u Italiji, pa moram da te pitam. Da li TV sorissi e canzoni izlazi jednom nedeljno ili koliko? Posto bih hteo da kupim primerak sa slikom podijuma sa Sanrema :)
Pogledala sam sad, nedeljnik koji je izašao 12. februara: https://www.sorrisi.com/chi-siamo/

Na ovom linku vidim samo godišnju pretplatu na dnu strane, od 43 evra, ne vidim da na njihovom sajtu možeš da kupiš pojedinačno izdanje...

Sad čitam tekst na engleskom - jedna zanimljivost. :D

Se rischio di inciampare, almeno fermo la noia --- If I risk tripping, at least I'll stop the boredom

LaNoia2-ezgif.com-optimize.gif

Evo ove talijanske cajke druga na kladama..
Ju naopako nećemo valjda ponovo tamo,... vadi sunce, briši prašinu sa njega... Ipak je to bilo ikonično, ma remek delo...

Back