Izbori

Hoće li sada puter i jaja biti jeftiniji otkad je Trump na vlast došao??

Ja mislim da je Elon Musk glavni razlog zašto je Trump imao ovoliki uspjeh. Pa Elonov tim je 24h sa njegovog profila botovao na Twitteru. Prodali mladim muškarcima koji gledaju one njihove podcaste priču i hop. Realan rezultat se nalazi negdje u sredini, Trump sa minimalnom pobjedom. Ja ne vidim kako će inflacija pasti pod Trumpom, biće samo gore. Nisu ništa bolje ni zaslužili.

Nisu glasali samo mladi muskarci za Trumpa vec veliki procenat zena bele rase i hispano muskaca. I nije minimalna pobeda ako je pobedio u svih 7 swing drzava i na putu je da osvoji popular vote, sto niko od Republikanaca nije uspeo 20 godina. Evo ko je glasao za koga:

IMG_7461.webp

Naravno, više spominjem baš mlađe kao trend. U biti da, ovo svakako nije minimalna pobjeda, tačnije ako ću precizirati ni u jednoj ona državi nije pobijedila gdje je bilo neizvjesno, ali on je imao i daleko dužu i jaču kampanju nego Kamala, što mu je svakako dosta pomoglo. Da je Kamala imala više vremena mislim da bi ostvarila bolji rezultat, tu je i Biden kriv što je mislio da može opet ići za predsjednika.

Ma Kamla nije pokazla ništa, imala je promociju 4 godine kao VP + je prva žena na toj poziciji pa je imala još više pažnje od strane amera, dok nije postala zvanični kandidat imala je titulu najgoreg VP u istoriji USA, čak je i dobro prošla i sa ovoliko glasova.
Ovo je od prošle godine istaživanje.
IMG_0342.webp

Last edited:
Iznenadio bi se koliko je imigranata koji uspeju da dobiju papire protiv dalje imigracije.
Plus ih ima dosta koji su rasisti, mislim sve rase imaju veliki broj rasista ali su belci rasa koja je “najvoljenija” tako da ima i toga kod glasanja za njega + hrišćani a latino su veliki vernici

Pa meni je Kamala npr. harizmatičnija od Hillary Clinton i dosta je koristila trendove iz pop kulture tokom kampanje da bi pridobila mlade, ali ne ostavlja dojam iskrene osobe i nekoga ko ima nekakav autoritet, odnosno sve je vrištalo establishment. U tom aspektu mislim da je Hillary bila malo ozbiljniji kandidat, barem kada su u pitanju konzervativniji glasači. Mada meni ni Hillary nije antipatična ovako kao osoba, ali eto.

Nije čudno što latinosi nisu glasali za Kamalu. Oni su generalno konzervativnijih verovanja i bliski katoličkoj crkvi. Dobar deo njih ne voli woke ideologiju.

BIla je loš kandidat, poslušala sam neke njene intervjue, za mene potpuno neubedljiva.
Što jeste krivica Bajdena, jer se kasno povukao, pa nisu imali izbora...

Kamala je imala otprilike 2% na prethodnim internim izborima demokrata, uništila je u debati svojevremeno današnja republikanka, i to praktično na rasnom pitanju (iliti na krivičnom zakonu koji više hapsi crnce zbog marihuane):

Back