Choda
Ekspert
Trol nece priznati da je trol. Samo sto nije uopste duhovito.Pa ako ne troluješ onda je još gore lol
Trol nece priznati da je trol. Samo sto nije uopste duhovito.Pa ako ne troluješ onda je još gore lol
Коначно.Policija je upotrebila prekomernu silu
https://n1info.rs/vesti/najnovije-vesti-studenti-maratonci-protest-rts-peticija-28-april/
Коначно.
Слично се десило у Грчкој, два воза се сударила, пре 2 године. Још нико није осуђен.Jao ali ovo SNS botovanje u stilu vidite sta rade na Zapadu, mi smo dobrice u poredjenju sa njimaprica koja se u tabloidima svakodnevno vrti i na koju se samo najispraniji mozgovi loze
Svako iole normalan zna da ni u jednoj zapadnoj zemlji se nikad ne bi desilo da 16 ljudi strada u sred bela dana tako sto im krov zeleznicke stanice padne na glavu i da se nakon toga ne desi nista.
Tako da se mani poredjenja u botovanja, to mozda na forumy informera da ce ti se neko upecati na tu pricu (ako postoji to.)![]()
Evo ga! Konačno je raskrinkan. Gostuje na Informeru, znači njihov ubačeni element sa eu zastavom. Dolazi da bi provocirao ljude i izazivao incidente.Koliko me nervira ovaj provokator. Znači namerno dolazi na svaki protest sa EU zastavama da bi provocirao i podelio narod. A toliko puta je od strane studenata lepo zamoljen da skloni i da budu istaknute samo srpske zastave. Mislim čemu, osim ako ga SNS ne šalje kako bi pokušao nekako da uguši protest, ali ne uspeva.