Izbori

Коначно да полиција ради свој посао, али и то ми је деловало слабо на основу снимака. Треба да се угледају на француску полицију, прво баце сузавац, па пендрече, па после хапсе све.

Jao ali ovo SNS botovanje u stilu vidite sta rade na Zapadu, mi smo dobrice u poredjenju sa njima 😆 prica koja se u tabloidima svakodnevno vrti i na koju se samo najispraniji mozgovi loze

Svako iole normalan zna da ni u jednoj zapadnoj zemlji se nikad ne bi desilo da 16 ljudi strada u sred bela dana tako sto im krov zeleznicke stanice padne na glavu i da se nakon toga ne desi nista.

Tako da se mani poredjenja u botovanja, to mozda na forumy informera da ce ti se neko upecati na tu pricu (ako postoji to.) :D

Jao ali ovo SNS botovanje u stilu vidite sta rade na Zapadu, mi smo dobrice u poredjenju sa njima 😆 prica koja se u tabloidima svakodnevno vrti i na koju se samo najispraniji mozgovi loze

Svako iole normalan zna da ni u jednoj zapadnoj zemlji se nikad ne bi desilo da 16 ljudi strada u sred bela dana tako sto im krov zeleznicke stanice padne na glavu i da se nakon toga ne desi nista.

Tako da se mani poredjenja u botovanja, to mozda na forumy informera da ce ti se neko upecati na tu pricu (ako postoji to.) :D
Слично се десило у Грчкој, два воза се сударила, пре 2 године. Још нико није осуђен.

Pa baš zato što nije, Grci i dan danas traže pravdu i protestuju. Skoro je bio veliki protest na drugu godišnjicu od tragedije. Pa ovi naši spinovali kako se organizuju revolucije u Srbiji, Grčkoj i Rumuniiji protiv pravoslavnih naroda...

Koliko me nervira ovaj provokator. Znači namerno dolazi na svaki protest sa EU zastavama da bi provocirao i podelio narod. A toliko puta je od strane studenata lepo zamoljen da skloni i da budu istaknute samo srpske zastave. Mislim čemu, osim ako ga SNS ne šalje kako bi pokušao nekako da uguši protest, ali ne uspeva.
Evo ga! Konačno je raskrinkan. Gostuje na Informeru, znači njihov ubačeni element sa eu zastavom. Dolazi da bi provocirao ljude i izazivao incidente.

Опозиција се углавном са својим поступцима понаша као подгузна мува владајуће странке, тако што раде све што је у њиховој моћи да нико не би гласао за њих (част изузецима). А ако неко и успе да направи нешто, директно се прешалтају на СНС воз. Јер Гангулу из Намбије и цењеног и прослављеног спортисту дели тек један веома танак комад папира

Збиља ме интересује да ли ће студенти на неким будућим изборима подржати неку странку...волео бих да је Вучко расписао изборе типа сад у јуну. Али знам да би то финансијски много утицало на буџет.

Pa budžet za 2025. je svakako krajem marta potrošen. Sad se sve finasira reketom pojedinih firmi i iz sopstvenih džepova.
Da želi izbore, šta bi mu bilo teško da ih napravi. Očigledno da ne želi.

Back