Izbori

Očigledno se trošilo za stranačke potrebe, pa sad nema novca. Isplata podsticaja za poljoprivrednike prilično kasni, uprkos blagovremenom odricanju od prava na žalbu, što teoretski ubrzava proces isplate. Izgleda da su isplatili nekoj sedmini samo, ostalo na čekanju već skoro mesec dana.

Očigledan rezultat nasilja koje generiše i konstantno podstiče hulja.

Isto kao što je i "dekanki kriminalki" nacrtao metu pa je njegova poremećena simpatizerka kupila "nožić" ne bi li sprovela red.

Last edited:
Може да нађе паре тако што ће отпустити све ове професоре који нису држали наставу, плус све студенте на буџету пребацити на самофинансирање да обнове годину (осим ћација). И да не заборавим, треба да поскупи претплата за РТС бар дупло. И Карла да добије за још један албум, а глумцима који су подржавали студенте укинути серије/филмове и избацити их из Телекома. Или још боље, укинути ФДУ.

Може да нађе паре тако што ће отпустити све ове професоре који нису држали наставу, плус све студенте на буџету пребацити на самофинансирање да обнове годину (осим ћација). И да не заборавим, треба да поскупи претплата за РТС бар дупло. И Карла да добије за још један албум, а глумцима који су подржавали студенте укинути серије/филмове и избацити их из Телекома. Или још боље, укинути ФДУ.

Nije pretplata nego taksa, baš sam bila juče na Mišeluku da otkažem stavku plaćanja na adresi gde niti trenutno imam televizor, niti ga planiram imati u budućnosti (u pitanju je vikendica) i praktično mi je žena na šalteru rekla da je to taksa koja je obavezna za plaćanje svima, imao ti TV ili ne i bez obzira koliko stanova ili kuća imaš, sem ako ne pripadaš onim grupama koje su oslobođene. İ da je pretplata u pitanju onda bi i bila barem duplo skuplja (350 je trenutno). Praktično u fazonu, "znamo da nam niko ne bi plaćao pa ajde ovako da napravimo igru rečima i nateramo ljude da plate." 😃

Šteta što ti Milanče nisi bolje palacao sa lingua fissurata tamo gde sunce ne zalazi pa se namuči nama ovde da nešto kažeš, a mogao si da se opariš.
То није могло на српском лепо да се каже?Ја сам скроман, да имам превише пара вероватно би подлегао неким пороцима. Не знам шта се ти жалиш и протестујеш кад твој бизнис цвета. Људи стално умиру, не утиче СНС и Вучић на то.

Pa zar su u životu jedino bitni novac i biznis? Da mi imamo sve i živimo u bogatstvu, a to što drugi žive u nemaštini, pa koga briga za njih. Valjda treba da se potrudimo da izgradimo društvo u kome će svako imati bar neke osnovne uslove za život dostojan čoveka.

Nikada neću razumeti ljude koji tako razmišljaju...

То није могло на српском лепо да се каже?Ја сам скроман, да имам превише пара вероватно би подлегао неким пороцима. Не знам шта се ти жалиш и протестујеш кад твој бизнис цвета. Људи стално умиру, не утиче СНС и Вучић на то.
Bih, ne bi. Na srpskom.

Intresantno je to da svi SNS-ovci razmišljaju baš ovako kao Milan. U fazonu "šta se ti buniš, tebe niko ne dira". Treba da se bune samo oni koji su ili progonjeni ili nemaju krov nad glavom. A ako imaš novac i ne dira te niko, "šta te bre briga, ćuti i gledaj svoja posla".

Kao da ih je sve lobotomirala ista osoba.

Jako lep isecak koji dosta dobro objasnjava sustinu vladavine SNS trenutno

Interesantno mi je da se cak i na ovom forumu mogu procitati takve botovske recenice:

Хахаххаах боже па ви ову жену баш мрзите, а до јуче сте је хтели да представља Србију на Евросонгу. Одакле толика мржња само зато што не подржава ваше протесте? Мислим да већина певача и не подржава, али да нису довољно храбри (луди) да излазе у јавност. Карла је бар искрена. И ја сам пре 7-8 година писао свашта против Вучића као и Карла, али временом човек увиди да не да он није толико лош, него да нема бољег.

Back