Izbori

Malo mu gori pritisak nego kod Kulićke, a on drami i odmah javlja svojim medijima kao da je u višednevnoj komi. Lik je stvarno jedan teško oboleli attention seeker i nema mu spasa.

Danas je dve godine od masovnog ubistva u Ribnikaru. Dok su ljudi planirali da naprave pomen stradalima, grad Beograd je na današnji planirao muzičke događaje i predstave za najmlađe. Nakon majskih tragedija ništa se nije konkretno promenilo, krivični zakon nepromenjen, nepostojeća prevencija nasilja, prosveta dodatno uništena. Isto tako će se i nadstrešnica zaboraviti i neće biti odgovornih niti će se uraditi bilo šta da se spreči da se takvi događaji ponove.

Ja mislim da oni nisu toliko bahati i bezobrazni, koliko su jednostavno nepopravljivo glupi i dva grama mozga nemaju svi zajedno. Ja lepo kažem, svi oni su stado ovaca koje ide za svojim pastirom. Pastir ih je doveo na kraj litice, ali pastir je dovoljno mudar i namazan da se izvuče, dok će svi ostali da propadnu.

Nakon majskih tragedija ništa se nije konkretno promenilo, krivični zakon nepromenjen, nepostojeća prevencija nasilja, prosveta dodatno uništena. Isto tako će se i nadstrešnica zaboraviti i neće biti odgovornih niti će se uraditi bilo šta da se spreči da se takvi događaji ponove.
Ја кад ово напишем ви ми говорите да ботујем. Изгледа да те погодила киша реалности. Срећно буђење.
С том разликом да ја мислим да ће неко небитан бити осуђен.

Bože sačuvaj, kakvi su ovo ne(ljudi). Kako mogu tako nešto da rade. Ovo je toliko jezivo da nemam reči kojima bi iskazao gađenje.

Inače, na VMA ima dobrih psihijatara, bilo bi dobro da ga pregleda neko od njih....mislim, kad je već tamo.

Ti specijalisti su njemu najpotrebniji.
Немају времена јер имају компликованији случај. Прегледају и анализирају Карлеушу

Ne moraš biti član da bi isijavao njihovim vrednostima, pobogu pa sam si to isticao.

Ovakav manir se viđa po Ćacilendu, vrlo su progresivnu kulturu nametnuli.

Odlična vest. Drago mi je što su iza odluke zajedno stali svi univerziteti. Sada svi da stanu iza studentske liste, to smo oduvek hteli, svi u jednu kolonu. Studentska lista naspram Vučićevog pokreta.

Bilo je jasno od početka da mora da se krene baš ovim putem. Drago mi je što su doneli ovu odluku.

Svi da se ujedinimo oko ove liste i da pošaljemo ove zlotvore na smetilište istorije. Ako organizacija bude na nivou koji smo viđali na protestima širom Srbije, neće moći da krade.

Svestan je on toga i zato se, po prvi put, i boji izbora. Jer mu je, i više je nego evidentno, rejting u sunovratu.

Back