Izbori

Bih, ne bi. Na srpskom.
Важи, од сада ћу и ја вама исто писати.

Ви сте исто сви лоботомисани, сви исто пишете, никакву сумњу не изражавате. Tabula rasa

Naravno da jeste, a jadan je čak i platio. I da ovo nisu pisali “tajkunski” mediji ovo pišu njihovi da se te večere plaćaju. Ispalio ga je i Trump Jr kad mu je pekao prase 😂 pre par dana u BG, a on će sad da ispali Putina i Moskvu verovatno.
IMG_1639.webp

Позлило ти на другом крају света и ти се уместо у болницу запутиш на место удаљено 20 сати лета. Хоу јес ноу

Важи, од сада ћу и ја вама исто писати.

Ви сте исто сви лоботомисани, сви исто пишете, никакву сумњу не изражавате. Tabula rasa
Vi ste insistirali na pisanju na srpskom. Ja gramaticki pisem pravilno, jedini problem koji imam je sto mi nekad nedostaje rec na srpskom zato sto godinama ne zivim u Srbiji, razumecete.
Moram da primetim i ovu nekoherentnost: Kad Bebi upotrebi latinski ispravljate ga, ali zato ste Vi vec u drugom postu upotrebili isto latinski i to je ok??

Vi ste insistirali na pisanju na srpskom. Ja gramaticki pisem pravilno, jedini problem koji imam je sto mi nekad nedostaje rec na srpskom zato sto godinama ne zivim u Srbiji, razumecete.
Moram da primetim i ovu nekoherentnost: Kad Bebi upotrebi latinski ispravljate ga, ali zato ste Vi vec u drugom postu upotrebili isto latinski i to je ok??
Баш због тога сам га и употребио. Нисам га исправио.

Back