Izbori

Azdejković se razmahao na tviteru, ne staje... Svima odgovara, malte ne juri, ko kaže protiv vlasti, on reaguje..😂🤭
#kampanja
#izbori2023🇷🇸

Znači Karly i njen zvanično ili nezvanično bivši suprug su u istom taboru?! :LOL: Sveje ovde jasno i jadno koliko su ljudi potkupljivi i spremni da se ulizuju zarad ličnih interesa! Logično, njima je lepo sada, mlate pare od ovog naroda i hoće da zadrže tu poziciju.
Glumci i reditelji koji podržavaju Srbiju koja ne sme da staje su i ovako nikakvi - ništa se od njih bolje ne očekuje, pevačka estrada i ove silne babuskere iz tog tabora isto tako, da o njima tek ne pričam. Nikola Rokvić mi jedino tu ne priliči, razočarao je.
A najviše me je razočarao toliki broj sportista na listi - sramotno! Oni treba da su jedan od najvećih uzora i obraza ove zemlje. Naročito mi i dalje nije jasan Janko Tipsarević! :mad: Nikada ranije nisam njega mogao da zamislim u ovakvom društvu...

Uzgred, ove izborne liste na glasačkom listiću su tolika katastrofa i sramota, zapravo velika većina njih, da se pitam da li je moguće da smo baš toliko bogu zgrešili da moramo između njih da biramo, umesto da su manji od makovog zrna i da više ne moramo u životu da ih pomenemo da su ikada postojali.

Glumica Lidija Vukićević... Dovoljno..

Meni je ocekivano da ih svi ovi ljudi podrzavaju, samo mi je bas enigma zasto su Jokic i Marjanovic sebi ovo dozvolili. Mozda vole izdajnicku politiku kao i kad izdaju reprezentaciju svaki put :sneaky:

Šta Jokić nema što podrška SNS-u može da mu pruži? Čime je ucenjen? Ili mu je obećano da gradi objekte gde god poželi po planinama u Srbiji?

Dusan Tadic gradi poslovne zgrade na prostoru Novosadskog sajma. Bio je kum na gradskoj slavi.

Ako je jedan Djokovic morao da povlaci podrsku protestima da ne bi ocu i stricevima ugrozio biznis, sta ostali da kazu.

I Mirna Radulović je podržala Vučića
Što rezultati ankete se drže u tajnosti, šta je ovo, 2011?

Ih al mu je neki biznis, gaji konje i vata zjale po Somboru...

Ima on i neku porodicu koja vodi biznise koji su pokrenuti njegovim parama. Oportunizam je ok, e sad sto ce se neko prodati za radi sta hoces gde hoces, a neko za porciju susiju, to je vec do vestine pregovaranja. Ko nema integriteta, taj ga nikad nece ni imati.

Mirna Radulović je inače izuzetno veliko i jako ime naše estrade. :ROFLMAO: Nebitnost je njeno drugo ime, bilo i ostalo.

Realno 🤣

Pa možda pokušava da se probije podrškom SNSu. Mislim na tu Radulovićku.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Vranju da se pregovara o dolasku novog investitora u taj grad, koji će zaposliti 1.500 ljudi, najavio je da će biti izgrađen novi stadion, kao i da će do kraja mandata vlade, ako je formira Srpska napredna stranka (SNS) nakon izbora, za četiri godine prosečna plata u Srbiji biti 1.400 evra.

Kolike plate obećava opozicija? Da izvagamo :ROFLMAO:

Back