Na koju kategoriju misliš ovde?Ali ljudi koji su deo ovog sistema, ništa ne rade da pokrenu neku promenu i još uz to lepo spavaju noću.Mašala.
Na koju kategoriju misliš ovde?Ali ljudi koji su deo ovog sistema, ništa ne rade da pokrenu neku promenu i još uz to lepo spavaju noću.Mašala.
Mrm, bez ljutnje, ali neki tvoji postovi ovde na temi pomalo vređaju zdrav razum.Ako ti @libertà treba pomoć koje liste nisu sateliti SNS-a, ako imaš nedoumicu pitaj, neke stvari su malo konfuzne, ja da ne znam neke stvari, bio bih sluđen sigirno u neku ruku, i ovako sam za neke stvari čak jer je dosta mutno i konfuzno, tako da nemoj da ti je ništa glupo.. Politička scena kod nas trenutno je totalno iščašena zbog podmetanja i nameštanja za koje je mahom SNS zadužen.. Ovo nema nigde takoreći, tako da sluđene ljude uopšte ne krivim iskreno.. Tužno, ali istinito..
Bojim se da će se neki ljudi na primer upecati na listu "Srbija na zapadu", a to je poprilična greška..![]()
Poslao sam ti pp..Mrm, bez ljutnje, ali neki tvoji postovi ovde na temi pomalo vređaju zdrav razum.
Nisam u SNS, da to jesam ne bih vrv nikad ni napisao to za restoran...Ne moraš da mi pišeš pp zbog toga. Presmešna mi je tvoja bipolarnost, od toga kako nam deliš svaki trač i detalje o najniže rangiranim SNS šušama i aferama, pa se onda ''hvališ'' odlascima u kafanu sa Brnabićkom i Vučevićem i smejuljiš sa SNS plakata, da bi se potom zgražavao kampanjom te iste opcije koja ti je evidentno na nakin način bliska. Apsolutno svi imaju pravo da se politički odrede, ali malo više prikazanog dostojanstva ovde ne bi škodilo.
Ali znas koliko ljudi iz centra (Vracar, Stari Grad, Savski venac) se primilo na Srbija na zapadu listu, ti znas Poki, ali ljudi ce se pecati jel ne ulaze kao ti u sitna crevca, Vucela ne bi davao potpise njima da mu to ne znaci, ti znas da oni rade samo sta im je u koristi i vrlo dobro znaju sta rade, ja vam kazem, sve sitnice su na kojima Vucela dobija izbore, a vi kako hocete..Vezuješ se za listu koju svakako niko neće glasati, pa naravno da nisu sami skupili potpise
Da, saznao sam i detalje nazalost..Hoces reci da su i oni lazna opozicija napravljeni da oslabe SPN?
Pa Mrm nam je glavna politička figura na forumu.Čekaj, Mrm je na SNS plakatu?![]()
kazu da je po celom NS sad i po Vojvodini! ahahahahaha roknucu se....Ja ne mogu da verujem da mi je ovo promaklo. Vrh!