Izbori

Naziv kampanje treba da mu bude dr Nestorovic - Glas zdravog razuma

Nestorović sledeće izbore dvocifren procenat, živi bili pa videli. Sad će većina ovih nazovi desnih glasača okrenuti ka njemu, a možda uzme i delić Vučiću.
Jelena-Karleusa-glasanje.jpg

Evropska komisija trazi od nadleznih transparentan izvestaj o izbornim nepravilnostima. Nesto se sprema.

Nestor izjednačio sa Vučelom na Novom Zelandu! 🇷🇸🇳🇿

Pokret ravnozemljaša Novog Zelanda! 💖✊🙌

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 18
(17.65%)

14. ИЗБОРНА ЛИСТА МИ-ГЛАС ИЗ НАРОДА, ПРОФ. ДР БРАНИМИР НЕСТОРОВИЋ 18
(17.65%)

Mozda je cudna ta verovatnoca da skoro svugde ima izmedju 5-6% glasova u zavisnosti od izlaznosti

SAD poziva Srbiju da istrazi navode o neregularnostima na izborima. Ovo me tako podseca na europrajd, samo sto je tad bar bilo we urge Serbia.

Eno, iz Nestorovićeve koalicije poručuju (tj. izvesni Aleksandar Pavić) da su BG izbori legitimni i da ne podržavaju ''Majdan'' i ''nasilje ispred RIK-a''. Mislim, znamo svi koliko je sati i čiji su pajaci, ali nisam znao da im je i terminologija slična.

Od četvrtka nisam bio na poslu, danas prvi dan, ovde je kao na groblju, kažu da je u kabinetu jezivo stanje...meni odgovara trenutno grobljanski mir i tišina, dva meseca haosa glava mi bruji...moraću možda kasnije do kabineta, pa ću da se raspitam, ako bude prilike, užas... :rolleyes: :D

Back