Nestorović sledeće izbore dvocifren procenat, živi bili pa videli. Sad će većina ovih nazovi desnih glasača okrenuti ka njemu, a možda uzme i delić Vučiću.
Do sledećih izbora Nestorović će se ili utopiti u SNS kao Šapić ili izaći samostalno i doživeti debakl. Mislim da je on samo one election wonder, poput Preletačevića.
Samo činjenica da je nekadašnja radikalka je sasvim dovoljna da poželim da pukne i sada i svaki naredni put. O tome koliko je nazadna i otrovna ne treba trošiti reči.
Eno, iz Nestorovićeve koalicije poručuju (tj. izvesni Aleksandar Pavić) da su BG izbori legitimni i da ne podržavaju ''Majdan'' i ''nasilje ispred RIK-a''. Mislim, znamo svi koliko je sati i čiji su pajaci, ali nisam znao da im je i terminologija slična.
Od četvrtka nisam bio na poslu, danas prvi dan, ovde je kao na groblju, kažu da je u kabinetu jezivo stanje...meni odgovara trenutno grobljanski mir i tišina, dva meseca haosa glava mi bruji...moraću možda kasnije do kabineta, pa ću da se raspitam, ako bude prilike, užas...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.