Izbori

Sitna je to riba, više bih se zabrinuo koliko se novca pokrade na jednom lažnom tenderu, recimo o gradnji jedne zgrade na H2O
Ali odakle savetnici da kupi jednu torbu od 6000 eur, znaš koliko ona takve garderobe i aksesoara ima.. 🤭😌

Ali odakle savetnici da kupi jednu torbu od 6000 eur, znaš koliko ona takve garderobe i aksesoara ima.. 🤭😌
To je dobro pitanje, zato lepo kada im dođe kraj jednog dana (valjda ćemo ga doživeti) zakon o poreklu imovine i totalna lustracija naprednog, radikalskog i ex-komunističkog kadra

Inače gorepomenuti zakon, uprkos tome što je prošao kroz skupštinsku proceduru, nikada nije implementiran...

Vračar je što se toga tiče u kritičnoj situaciji, jer se sve stare zgrade, s baštama ispred, zamenjuju novim zgradama do trotoara, zarad svakog m2.
Vračar je haos, mada ruku na srce nijedna vlast ga nije mazila i pazila.

Urbanistički pakao

Toliko me iritira Nestorovic da bih ga, da oprostite, pljunuo na ulici, ali opet ista prica kao i sa drugim zabrinjavajucim pojavama. Narod se pali na bajke i budaletine postaju medijska senzacija. Kaze nije ga bilo nigde u kampanji, a on se nije skidao sa Hepija zadnje tri godine...

I Milica Zavetnica se jedno vreme nije skidala sa Hepija. Mislim da su je oni čak i stvorili.

Čeda mora da vrati pare...

https://www.blic.rs/vesti/politika/...a-da-vrati-novac-za-kampanju-u-budzet/6bxlg8y

ali se u komentarima većinom slažu da od toga naravno nema ništa... 🤗

08051.jpg

Čedino ponovno angažovanje jedan od većih fejlova službe, kako su mislili nakon prošlog puta da će imati preko 1%?

Bojim se samo da ne napravi sebi neki zdravstveni problem, jer je evidentno da na krađe ne reaguje niko spolja (ili ne dovoljno snažno da mi vidimo). Ovde nema ko, tužilaštvo je oslepelo odavno.

Mada, zanimljivo je da Nestorović sada izjavljuje da nema koalicije ni sa kim i da se čekaju zvanični rezultati pa da se vidi šta dalje. Uopšte me ne bi iznenadilo da se ponove BG izbori, ali ne zbog krađe, već pod izgovorom da nema većine (tj. da je namerno i planski ne bude). I onda će da prodaju priču ''evo, vidite kakva smo demokratija, ponavljamo izbore, poštujemo procedure'' i da se odmah potom Nestorović konačno i javno uvuče u du*e Vučiću nekom koalicijom.

Ovaj Bokan je možda i najveći debil ikada, opet će sada reagovati država Rumunija i rumunska nacionalna manjina u Srbiji, kao kada je retard ranije rekao kako su Rumuni naši veliki neprijatelji i kako je Marinika zato što je Rumunka naš neprijatelj.

Čovek se okomio očigledno u poslednje vreme na Rumune to ti je, baš je kreten...

Kad se setim da su se ranije ljudi gnušali Pinka zato što je tu bio Grand, kič muzika i jeftine pevaljke... a šta je sada postao? :confused: Ja se nadam kada se jednom smeni vlast da Pink i Hepi odlaze na deponiju istorije gde im je i mesto.

Uzgred Nestorovic je opasan i lukav, namerno hoce i nove izbore, bice manja izlaznost, kao ubedjen je da ce tu onda on dobiti jos vise glasove, imati jos vise i poslanika obezbediti i državna sredstva i poslanike, samo što mislim da je on izneverio birače koji su glasali iskreno jer su tripovali kako je on protiv vlasti, medjutim Nestorovica bas briga on i ako prodje tipa 50% losije i manje glasova dobije, svakako ce moguce i on i ostali poslanici da odu u SNS kao Sapic i cela njegova ekipa i koalicija da se utope, 4 godine ce biti u skupstini, a time ce jos jednom unistiti Zavetnike i ostale desnicare i uz Milosa biti jedini u skupstini od desnicara, ili ultra desnice, Nestorovic je svoj posao odradio zeznuo je desnicarsku opoziciju, usao u skupstinu, sta ces visee??

Plus nije sa Marinikom usao u koaliciju da zezne Vucica, sto su verujem mislili i mnogo Nestorovićevi fanovi, tako da on je kako se u sportu kaže "igrač zadatka", ili ti ubačeni element haha

Back