Izbori

Upravo iz ovog razloga ne želim da ulazim u tu temu abortusa. Teška je i svako ima svoje mišljenje.

Žao mi je što ste ti i tvoj muž prošli kroz sve to. Imam sličnu situaciju i bolno je. Ali imam i drugačiji pogled na sve to, za mene to nije samo neki embrion nevažni, i postoje studije koje ovo dokazuju. Ali to su različita mišljenja i stvarno ne bih o tome kako ne bi tema otišla u pogrešnom pravcu.

Poštujem i tvoje i svačije mišljenje ali imam i ja pravo da se ne složim sa nečim. Mogu da pogrešim ali mislim da svaka konverzacija može biti civilizovana čak i kada imamo potpuno različita mišljenja o nekoj temi.

Sve najbolje tebi i tvom dragom!
Žao mi je što imate sličnu situaciju, i od srca vam želim da vaša traje kraće nego što je naša trajala!
Pre svega vam želim da istrajete kao par, jer je to popriličan test za jednu vezu...

Možemo da imamo drugačije mišljenje (čak je to i poželjno za normalno društvo), i embrioni jesu jako važni (i znam za različite studije), ali osnovna terminologija ima svoje definicije, i zna se razlika između pojmova embrion, fetus i beba.
Tendenciozno pogrešno imenovanje nije dobra osnova za civilizovanu konverzaciju, u koju ni ja ne bih ulazila.

Sve najbolje i vama, i držim vam fige!

Ima kandidata svakako, ali skoro se nije pojavio imbecil i idiot ovakvog kalibra poput dotičnog Mone. 💀 Progutali smo jeftin parizer, paštetu, sada i cela 2 jaja. Pitam se šta je sledeće. :giggle:

I evo novog materijala za serijal "SNS intelektualci i njihova dostignuca".

Stasa dobila 10-ku nakon uspesno odbranjenog maturskog rada u srednjoj skoli. Ljubi je majka tako pametnu i naprednu ❤️

459748586-1066107551552587-5968705364177392642-n.jpg

Najgore od svega je sto se sve zavrsava na sablaznjavanju nad ovakvim pojavama...

Ubeđen sam da su ga pozvali da umesto zdravice Zemanu ponovo održi sada već čuveni govor iz UN, pošto se priča da su ga tamo svi redom zaustavljali da mu čestitaju i kažu kako je to jedan od najinspirativnijih i hrabrijih nastupa ikada 🔝🙏🎪

Danas su u Skupštini Srbije odbijeni predlozi za promenu zakona o rudarenju.
Prosto rečeno, vladajuća hunta je potvrdila da je slepo uz Rio Tinto i rudarski lobi.
Očekujem eskalaciju u narednom periodu i nadam se da je ovo okidač da se ovom kartelom konačno vide leđa.
Mnogo je bilo sjajnih govora opozicionih poslanika, pre svega moja divna profesorka Tatjana Marković Topalović, zatim poslanik Poksa iz Prnjavora između Loznice i Šapca, a u svom elemntu su bili i Đilas i Milivojević.
Jedino mi je žao što glasanje nije bilo javno i što svako iz kartela nije mora da ustane i javno kaže da je protiv.

Pa to nije nikakvo iznenađenje. I sami predlagači Zakona su sigurno bili svesni da to ne može biti usvojeno jer nemaju većinu u Parlamentu. Ne pamtim kad se desio neki presedan, da bilo koja vlast usvoji predlog opozicije, čak i amandmani se retko usvajaju, a kamoli zakoni o bilo kojoj temi.

Naravno. To verovatno niko nije ni očekivao. Predpostavljam i prilično sam siguran da je jedan od razloga za podnošenje zakona bio taj da se o temi čuje na javnom servisu.

Mediji i ankete najavljuju jako zanimljive izbore. Predsednik će se odlučiti u 7 swing states (kolebljivih država) gde bi rezultati trebali biti jako jako blizu. Što se tiče nas mislim da je svejedno ko pobeđuje, politika kolonijalnog upravnika se neće menjati bez obzira na ishod. Čini mi se da je izbor podjednako loš, doduše svakako je malo gadnija Kamala i ekipa oko nje. Senilni Džo i mali milion sumljivih likova sa još sumljivijim pogledima na svet.

Nama ovde je bukvalno svejedno.

2016. su (probali) da nam napune glavu fejk optimizmom kako nam Tramp maltene vraća Kosovo, čak je i prolupali Šešelj nosio majice podrške lol
Pa su onda četiri godine kasnije pričali kako će pokvareni demokrata Bajden da nam još više otme Kosovo i zato šalje Hila.

A mi dali sve preostalo, niko nije ni morao da traži. Cirkus.

Back