Milica
Ekspert
Žao mi je što imate sličnu situaciju, i od srca vam želim da vaša traje kraće nego što je naša trajala!Upravo iz ovog razloga ne želim da ulazim u tu temu abortusa. Teška je i svako ima svoje mišljenje.
Žao mi je što ste ti i tvoj muž prošli kroz sve to. Imam sličnu situaciju i bolno je. Ali imam i drugačiji pogled na sve to, za mene to nije samo neki embrion nevažni, i postoje studije koje ovo dokazuju. Ali to su različita mišljenja i stvarno ne bih o tome kako ne bi tema otišla u pogrešnom pravcu.
Poštujem i tvoje i svačije mišljenje ali imam i ja pravo da se ne složim sa nečim. Mogu da pogrešim ali mislim da svaka konverzacija može biti civilizovana čak i kada imamo potpuno različita mišljenja o nekoj temi.
Sve najbolje tebi i tvom dragom!
Pre svega vam želim da istrajete kao par, jer je to popriličan test za jednu vezu...
Možemo da imamo drugačije mišljenje (čak je to i poželjno za normalno društvo), i embrioni jesu jako važni (i znam za različite studije), ali osnovna terminologija ima svoje definicije, i zna se razlika između pojmova embrion, fetus i beba.
Tendenciozno pogrešno imenovanje nije dobra osnova za civilizovanu konverzaciju, u koju ni ja ne bih ulazila.
Sve najbolje i vama, i držim vam fige!