Izbori

Rekao je da je po njegovoj proceni u Jagodini bilo 46-47 hiljada ljudi, što bi značilo da nisu pukli. A i tvrde da prema istraživanjima imaju podršku preko 47% glasača, a prvi sledeći oko 7%, i desetak po 2-3%.
Uzimao bih podatke koje on iznosi sa zrnom soli, najblaze receno, uverili smo se nebrojeno puta o kakvom manipulantu je rec (trudim se vrlo da biram izraze lol).

Meni su svi ti njihovi simpatizeri nejasni. Znam ja da im je stranačka članarina pomogla u životu, donela neke poslove koje samo tako ne bi mogli dobiti...

Ali da zdušno braniš vlast? Šta se tačno brani? Bogaćenje istih njih, par desetina političara, koji su umislili da drže monopol nad državom i narodom? Koja je idelogija Srpske Napredne Stranke? Jesu li levica ili desnica? Koje je njihovo rešenje po pitanju KiM? Ne znaju ni oni. Jedina ideologija u SNSu je čuvanje fotelja i bogaćenje, pranje novca preko brojnih kvazi projekata koje oni zovu uspehom.

Ko je uhapšen, kome je suđeno za ubistvo 15 osoba? Zašto javnost nije obaveštena o istrazi? U bilo kojoj normalnoj, demokratskoj državi ovo su otvorena pitanja na koja se očekuju odgovori. Ovde se više niko ne oseća sigurno. Da ne pominjem da živimo u, ne medijskom mraku, već medijskoj tami.

I pored svega ovako očiglednog, neko se pita, šta to sad studenti hoće?

To svakako, nego šta očekujete da se sada desi? Da li će studenti biti zadovoljni sada? Ako postave neke nove zahteve, koliko god bili opravdani, tako se može u nedogled ići. Treba da postoji neki jasan cilj. Ispostavljeni zahtevi, oni se ispune ili ne ispune i to je to. Mislim da nikom ne ide u korist da protestuje a ne zna zbog čega tačno to radi. Nije dovoljno reći nezadovoljni smo jer nema pravde, pošto se time ništa jasno ne govori i nikuda ne vodi.

Ispostavljeno je zvanično 4 zahteva, i ajde da kažemo da su oni ispunjeni. Da li je to dovoljno? Da li treba očekivati da se desi nešto i ispuni ono što nije traženo? Npr. gostovanje studenata na RTS-u itd.

Љиља је бар релевантан и познат новинар, а Ана је само лепа.
Za razliku od ove druge Ane, koja nije ni lepa ni relevantna a ne silazi sa TV 🥲 niti izlazi iz Vile

Ево кажу на Дневнику да људи на протесту на Аутокоманди нису дозволили екипи РТС-а да извештава и том приликом се извињавају публици.

Ево кажу на Дневнику да људи на протесту на Аутокоманди нису дозволили екипи РТС-а да извештава и том приликом се извињавају публици.
Pa eno gore sam stavio Tvit gde su rekli da su dobili sendvič 😀
Edit: Vidim da drame da su “napadnuti” lol ako nije Informer nije ni RTS.

Očekujem nažalost još veći bes i revolt posle ove tragikomedije danas.
Hajdemo jednu malu retrospektivu.
1.Novembar - Nadstrešnica nije renovirana
Sredinom decembra zahtevi su ispunjeni
Zahtevi su ponovo ispunjeni vol2, sva dokumentacija je tu.
Danas zahtevi su ispunjeni, a ovo malo što fali sutra, prekosutra biće online.
Čovek se dobro zajebava i uživa u ovome.

Samo bes i revolt ne bi trebalo da budu nečiji cilj, već samo sredstvo da se dođe do nekog cilja, a on negde visi u vazduhu, nije precizno definisan. Naravno, ako izuzmemo da je to želja da institucije rade svoj posao, jer je to suviše širok pojam da bi se podvukla crta.

ja mislim da je narod ustao i da vise nema natrag... narod je nezadovoljan ne samo zbog tragedije vec generalno vlascu SNSa.... mislim da je Vucicu sada kasno da dolazi sa bilo kakvim govorima i obecanjima, ljudi zele promene, korenite

Back