Ево природа се вратила у нормалу, ваша подршка (неколико десетина тисућа)слуша на тргу Бана Јелачића Томпсона на дочеку сребрних рукометаша. Поставио бих овде јутјуб видео са песмом коју су рукометаши певали с њим, али не знам је ли дозвољено.Meni su, pored samih protesta u Srbiji, zbog kojih sam vec nekoliko puta zaplakao mozda u najjaci utisak ljudi iz Hrvatske koji organizuju proteste podrske (naravno i njihove javne licnosti ali pre svega obicni ljudi koji organizuju skupove sirom Hrvatske). Pored tolikog nabujalog nacionalizma koji u Srbiji vlast svesno godinama podriva i koji je cesto usmeren protiv Hrvata, od od njih toliko podrske da stigne, ja sam zaista u soku, stvarno kapa dole. Svaka cast naravno i dijaspori nasoj koja svuda u svetu pruska podrsku ali ova podrska iz Hrvatske stvarno mnogo jak utisak ostavlja
Koja kraljica ja ne mogu tu zenu zaista
Video sam ovo, bila je skoro i ova vest na N1: https://n1info.rs/vesti/policija-u-...e-velike-kolicine-gotovine-pretresaju-vozila/Ovo pisu Slovenci
View attachment 29596
Koje institucije, to u Srbiji nažalost ne postoji sem na papiru.Tačno tako, nemaju o čemu da diskutuju za predsednikom Republike Srbije. Zahtevi su upućeni institucijama kojima su upućeni.
Ljubim jeKoja kraljica ja ne mogu tu zenu zaista![]()
![]()
Ljiljana smajlovic cisto zlo.Večeras u 20:49 na RTS 1
Kako bi događaji dalje mogli da se razvijaju, ko sa kim treba da razgovara, jesu li studentski zahtevi uglavnom ili sasvim ispunjeni ili ne, kojim se putevima može iz ove političke krize u emisiji "Takovska 10" govore:
Vladimir Petrov, profesor Pravnog fakulteta u Beogradu,
Tanasije Marinković, profesor Pravnog fakulteta u Beogradu,
Ljiljana Smajlović, novinarka, kolumnistkinja "Nedeljnika",
Andrej Ivanji, urednik portala Vreme.com.
Emisiju uređuje i vodi Zoran Stanojević.