Izbori

ja cu traziti bolovanje zbog pretrpljene traume i oguljenih kolena... taman malo da se odmorim od posla i sacekam na miru smenu u snsovskom vrhu firme

И шта сад? Оћете ићи на изборе кад буду? Још неки протест или шта? Шта после данас? Неки план, нешто?

Imam da prijavim da sam na protest stigla kolima hitne pomoći jer je vozač potpuna legenda koja je prevezla par ljudi u toku dana.
I u povratku nam je trebalo 30 sekundi stopiranja da dečko stane i odveze nas kući iako mu nije bilo usput.

Gledala sam Pink da se nahajpujem pred polazak i nakon tih goveđih glava, susret sa ljudima koji znaju šta su empatija i solidarnost mi je delovao nestvarno. Bravo, bre.

meni javiše da je juče oslobođen Čačak. Zna li neko nešto više o tome?

Moje mišljenje je da je to bio neki jači topovski udar, čuo se tako glasno jer je u toku bila 15-minutna tišina. Ne verujem ipak da su toliko poludeli da upotrebe zvučni top na mirne ljude. Vidim da je i MUP demantovao.
U pravu je kada kaže da bi posledice njegove upotrebe izazvale razne simptome kod ljudi.

Šta god da je u pitanju, baš je odvratno i jezivo da se to upotrebi u sred odavanja počasti žrtvama. Bez reči sam.

Bio je bio bačen topovski udar to sam video svojim očima i trznuo sam se jer je zvuk bio baš jak.

Samo mi je nerealno da topovski udar bude baš toliko jak. Ono što sam ja čuo i video svojim očima je jače od bilo kakve pirotehnike barem one meni poznate.

Ja bio na protestu ali nisam čuo top, doduše nisam bio na toj strani gde su ga pustili već u Beogradskoj, na uglu sa Njegoševom. Mislio sam da je tišina prekinuta jer je neko pogresio.
Osećaj je bio veličanstven. Prvo sam se dvoumio da li da idem dok nisam video da su mrtvi ladni ugasili javni prevoz. E onda sam peške došao i to po kiši. Prvi put u životu sam se osetio ponosnim što živim u Beogradu i što sam Srbin 🩷

Ne mogu opisati koliko sam besan, ljut, uzrujan zbog onoga što se sinoć dogodilo. Pretužno koliko i dalje postoji slepih ljudi koji ne vide kakav monstrum je na čelu države. Smetala mu je tišina za 15 poginulih ljudi pa je morao sve da učini da to prekine. Preko 25 ljudi je otišlo u Urgentni centar zbog posledica tog topa, dosta ljudi je povređeno u stampedu koji je tada nastao, moglo je biti nastradalih. Video sam sinoć neku devojku sa krvavom jaknom i obrazom, mogla je ozbiljnije da povredi glavu. A videh i snimke kako se policija užurbano sklanja sa ulice par sekundi pre udara topa. I posle kao nije ništa ozbiljno pušteno, pokušavaju da smeste jadnom našem predsedniku napaćrenom, šmrc.

Šta očekivati od osobe koja je i glavna odgovorna za smrt tih 15 ljudi... da ima imalo obraza dao bi ostavku još dan nakon te tragedije. Strpati ga u ludaru treba i puštati mu zvučne topove. Ja ću da sutra da prijavim ovo što se desilo jer sam bio na licu mesta i imam i traumatske probleme i krvave kraste po telu

Šta očekivati od osobe koja je i glavna odgovorna za smrt tih 15 ljudi... da ima imalo obraza dao bi ostavku još dan nakon te tragedije. Strpati ga u ludaru treba i puštati mu zvučne topove. Ja ću da sutra da prijavim ovo što se desilo jer sam bio na licu mesta i imam i traumatske probleme i krvave kraste po telu
Odi kod lekara i urgentni, za prijavu ti je potreban izvestaj. Uradi fotografije i prilozi.

Dabogda se narod licno docepao ovog okota, neevoluiranog smrada, goveda, ne znam vise ni kako da ih opisem sem da u meni izazivaju toliku mrznju, gadjenje i izlvace doslovno najgore iz mene. Dabogda se u svom zlu i smradu ugusili.

Bizon i krezavi su verovatno dve najvece nakaze koju je ova politicka scena ikad ispovracala.

Oni nam se smeju u lice, sprdaju se sa narodom koji je izašao da traži pravdu za žrtve. Prekinuli najveću tišinu ikada u Srbiji jer nisu mogli da izdrže.

Nisam mislio da postoji veće zlo od Pinka i Hepija ali Informer ih je prevazišao u svojim gadostima. Da čak ove dve televizije u poređenju sa Vučićevićem izgledaju "normalno" u favorizovanju vlasti. Takav prostakluk, psovanje, prikazivanje neprimerenog sadržaja, bolesni komentari, zastrašivanje naroda, pretnje.... Jezivo

Prosto neverovatno da REM ne reaguje na njihov program, ma koliko god bili privatna televizija ovo ne može biti dopušteno zakonom. Ovo nisu mali prekršaji. A što je najgore od svega, prema zvaničnim merenjima gledanosti, ljudi ih poslednjih meseci masovno gledaju i gledanost im raste iz dana u dan.🙁

Evo, i Đokovića su počeli da razvlače, samo sam čekao .

484994497-972723045001152-5271960579104557248-n.jpg

Video sam juče snimak gde seksistički vređaju Jelenu Đoković i aludiraju na to da Novak ima nešto sa nekom glumicom/pevačicom zaboravio sam joj ime. Jelena podelila neki video sa protesta sa pesmom Pada Vlada pa govorili kako je neobaveštena da je Vlada već pala.
Rekli i da ovo nije njihova država i da se bave Monakom jer ne žive ovde. Jezivo.

Back