Izbori

Bolesno zatrovano društvo na izraelski način plus jako delovanje unutrašnje službe uz rusku pomoć i na sve to dodajte domaću korupciju i bezakonje koga je ovde oduvek bilo, eto to je društveno uređenje ove zemlje.

Ne znam, svega mi je dosta više i najradije bih pobegao u neku uređenu zemlju da nemam posao kojim sam trenutno zadovoljan. Ponovo ću verovatno pauzirati godinu na studijama jer niti mi se studira u ovakvoj atmosferi niti ćemo imati isti kvalitet nastave kao ranije. Sad ćemo opet svi da dobijamo batine dok ne razjure svakoga sa ulice i tako opet u krug, izmučeni narod i goloruki studenti uvek izvuku deblji kraj. Mnogo mi je žao one ženice Dijane što je došla da se bori za pravdu, neshvatljivo da je ta žena uvek sama od svih ožalošćenih, od ostalih porodica ni traga ni glasa. Bolje da ne komentarišem dalje.

Mislim da je tamo negde do one krize sa koronom postojala realna šansa da se zbace svi kolektivno sa vlasti, a sada toliku moć i kontrolu imaju da nam se smeju u lice svaki dan i ponižavaju nas. Jasno je kao dan da nema izbora, biće oni redovni tamo 2027. ako i do tada ne odluče da uvedu ful dikaturu pa im i ne budu trebali izbori više. Laku noć Smrdijo.

Znam da nije Hrišćanski, ali ja ovim pojavama koje su u ćacilendu i celokupnom "državnom aparatu" želim patnju, bol i muke.
Ako ima šta da im se oprosti neka im bog prašta, na zemlji im želim muke i sve najgore, ne znam šta je prava adekvatna kazna.

Uhapsili su i Štimca. Ove........hodajuće kreature iz Ćacilenda ne smeju ni da pipnu, ali privode bivšeg reprezentativca, čoveka koji je dušu dao za ovu zemlju kako na parketu tako i van njega.

Štimcu veliki naklon. Za mene lično, kao da je dobio orden.

Predsednik je izjavio na Informer TV da su ljudi u Ćacilendu izuzetno strpljivi ali ako preskoče ogradu, bežaće građani do Pančevačkog mosta :poop:

Uhapsili su i Štimca. Ove........hodajuće kreature iz Ćacilenda ne smeju ni da pipnu, ali privode bivšeg reprezentativca, čoveka koji je dušu dao za ovu zemlju kako na parketu tako i van njega.

Štimcu veliki naklon. Za mene lično, kao da je dobio orden.
Nažalost nije jedini uhapšen, a na teret mu se stavlja delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog poretka. Uhapsili su ukupno 37-oro ljudi nakon sinoćnjeg skupa podrške Dijani.

Oni ne mogu da shvate da su se ljudi oslobodili straha. Niko ih se ne plaši. Sinoć gotovo u svim mestima održani skupovi podrške. Ljudi se organizovali za samo par sati.

Више не постоје речи којима се може описати ова власт и медији који раде за њих. Али како ничија није горела до јутра, тако ће и овом злу и пошасти доћи крај

Last edited:
Naprednjaci su više zla naneli Srbiji u ovih 13 godina nego Turci za 5 vekova. Neviđeno zlo
Које глупости ви пишете...очигледно се није учила историја у основној школи. Разумем да сте бесни, али ово фантазирање...стварно.

Više nije dovoljno da im dođe kraj.
Ako na sva ova zlodela i nasilje, na težak kriminal i korupciju svih ovih godina bude zaboravilo i ne bude bilo krivičnog gonjenja, nagrabusili smo načisto jer će neko naredni imati motiv da ponovi.
A već smo svakako nagrabusili jer će nam trebati decenije da sve što je i moralno i fizički uništeno u državi saniramo.

Back