il Izrael 2023: Noa Kirel - Unicorn

A da niste mozda pomislili da je doslo do zasicenja ovakvih pesama? Evo imali smo Samiru Efendi 2021 (necu da krijem bila mi favorit) i mislio sam da ce da pokida sa glasovima, kad ono u finalu mucak. Al opet smo joj i mi dali 4 boda...
Zato što je 2021. pola pesama i nastupa bilo na taj fazon. Glasovi se podelili i niko se nije posebno istekao. Prošle godine smo imali samo Španiju u tom žanru u finalu i istakla se.

Ova pesma tera te da se bas lepo ispraznis…daje ti podrsku ako je tvrda stolica

Ne znam sad je l' ovo "nikad čula" ili "one joj nisu ni do kolena" pitanje 😁
Ne haha nego ne znam na koga se odnosi a zanimalo me jer se odnosilo u kontekstu Evrovizije. Mislim samo da je ovo jedan od onih ‘postao sam mator u 27’ momenata 💀

Ne haha nego ne znam na koga se odnosi a zanimalo me jer se odnosilo u kontekstu Evrovizije. Mislim samo da je ovo jedan od onih ‘postao sam mator u 27’ momenata 💀
Ma daj, a ja stariji od tebe pa znam 😅 Teodora Džehverović i Milica Pavlović.

Regulus:
jelena-karleusa-turbofolk.gif

jelena-karleusa-nikad-cula.gif

A ovdje sam već očekivao silazak Isusa Hrista, što zbog toga što je prvi ovogodišnji izvođač koji je potvrđen (još prošlog ljeta ako se ne varam), što zbog toga jer je poznato ime pa se visoko kotira na kladionicama, nisam razočaran ponuđenim ali nisam sad ni pao na tur.
Dok slušam ovu izraelsku stvar, imam osjećaj kao da sam je već negdje i nekada ranije čuo, ili je pak caka u tome što su udrobili u nju mali milion pjesama koje su svjetski poznati hitovi i to sve smućkali... :unsure:
Izdvojiće se kao jedan od rijetkih (ako ne i jedini) ženski bop ove godine, ne sumnjam u Izraelce da će joj za scenski nastup spremiti i ptičijeg mlijeka ako treba samo da ne flopne, previše je safe pjesma da bi ispala iako je u žestokoj konkurenciji...
Mislim da će sve da puca na njoj i oko nje, ima da vrišti ''high budget'' i složio bih se da će biti nagrađena poenima upravo zbog performansa koji bude servirala a ne zbog same pjesme koja nije nimalo zarazna već tipični fast food pop.
Najviše mi se sviđa dio na hebrejskom i ono malo etno prizvuka što su ubacili da je začine, tipujem na top 10 kod žirija i ispod 15-og mjesta kod publike u finalu, sve u svemu ili gornji dio desne ili donji dio lijeve strane tabele je njen (samo da niko ne bude u kostimu jednoroga niti da isti bude inspiracija za bilo šta i sve joj je oprošteno).

Zaista ima podeljenog misljenja i negativnih komentara o samoj numeri - ne o Noi kao izvodjacu. Uglavnom Izraelci i Jevreji spamuju i hajpuju komentare i socijalne mreze. Sem ovde, jos nisu stigli. Realno

Back