A ovdje sam već očekivao silazak Isusa Hrista, što zbog toga što je prvi ovogodišnji izvođač koji je potvrđen (još prošlog ljeta ako se ne varam), što zbog toga jer je poznato ime pa se visoko kotira na kladionicama, nisam razočaran ponuđenim ali nisam sad ni pao na tur.
Dok slušam ovu izraelsku stvar, imam osjećaj kao da sam je već negdje i nekada ranije čuo, ili je pak caka u tome što su udrobili u nju mali milion pjesama koje su svjetski poznati hitovi i to sve smućkali...

Izdvojiće se kao jedan od rijetkih (ako ne i jedini) ženski bop ove godine, ne sumnjam u Izraelce da će joj za scenski nastup spremiti i ptičijeg mlijeka ako treba samo da ne flopne, previše je safe pjesma da bi ispala iako je u žestokoj konkurenciji...
Mislim da će sve da puca na njoj i oko nje, ima da vrišti ''high budget'' i složio bih se da će biti nagrađena poenima upravo zbog performansa koji bude servirala a ne zbog same pjesme koja nije nimalo zarazna već tipični fast food pop.
Najviše mi se sviđa dio na hebrejskom i ono malo etno prizvuka što su ubacili da je začine, tipujem na top 10 kod žirija i ispod 15-og mjesta kod publike u finalu, sve u svemu ili gornji dio desne ili donji dio lijeve strane tabele je njen (samo da niko ne bude u kostimu jednoroga niti da isti bude inspiracija za bilo šta i sve joj je oprošteno).