Jelena Karleuša

Birtašević nivo delulizma nezabaležen u modernoj povijesti:

Ova numera, iako je Jelena prethodno isticala da je omalovažena, postala je jedna od najslušanijih u regionu, a sada i širom sveta.

Dok je pesma "Benga" već izazivala veliku pažnju i postala hit na globalnom nivou, spot za nju donosi još jedan nivo uzbuđenja.

Širom sveta, fanovi su se snimali uz ovu numeru, koja je buknula i napravila totalni haos.

170k mjesecnih slusatelja na spotify-u. 🤣 To je nivo Andreane Čekić. Dosadašnji argument njezinih fanica je bio da 10 godina nije izbacila ništa novo i da se ne može uspoređivati s ostalim pjevačima koji imaju novu muziku. Ne znam gdje je sad zapelo nakon 19 megahitova na Balkanu i 2 hita koja su pokorila Aziju.

Kad sam bio u fudbalu, cuo sam jednu bas specificnu pricu o tome kako su se Karla i Dusko upoznali. Zivot pise romane

Evo kreće "live" Bake Praseta i Karleuše :LOL:

Ušao sad, bolje da nisam. Žena seksualizuje samu sebe dok ovaj napaljeni primerak primata pored nje direktno komentariše njenu guzicu, zemljo otvori se.

Ja sam pokušao da pogledam i ugasio nakon pet minuta. Stvarno ne mogu da podnesem to džibersko urlanje praseta sa ponašanjem nadrogiranog babuna.

Sad im je snimak prvi u trendu. Sinoć ih je uživo pratilo oko 170.000 gledalaca. Skupili su preko 14.500 evra za pomoć ugroženima od poplava u BiH.

Back