Jelena Karleuša

GdklmaRXYAEiKwr

Last edited:
Videh danas u Lilly-ju, navalile devojke, samo njuškaju, i testeri prazni. Očigledno privlači pažnju.

Vidim da ga nema u Lilly online prodavnici, verovatno jer je bio i na popustu. Svaka čast. 😁

Bivša koleginica počela da radi u Lily; krenula da me prska tim parfemom, kaže unisex je... ja: neee! Kako odvratan miris, morao sam da se istuširam, još sav mokar od kiše... platiće mi za ovo!!!!

njoj je potreban dobar psihijatar sa iskustvom u lecenju narcistickog poremecaja licnosti, a ne da lanaira parfem

Trudim se da ovakvim pojavama ne dajem znacaj i da ne komentarisem nesto sto u meni izaziva ovoliko gadjenje, ali dacu sebi za pravo da se posluzim recnikom koji ne koristim.

Ova zena je olicenje cistog zla. Ovu nakazu treba pocistiti sto hitnije iz bilo kakvog javnog prostora, jer ovo sto kaci i pise je pljuvanje u licu svakom gradjaninu ove zemlje. Nadam se da ce sto pre otici u svaki vid zaborava, i ona i bilo kakav vid njenog bitisanja na javnoj sceni. Neverovatno mi je da je neko koga ne poznajem u meni izazvao ovoliku mrznju. Neverovatno mi je da se ovoliko zla skupi u jednoj osobi. Nakaza raspala pogana, nek joj se sve vrati sto ona zeli i porucuje drugima.

IMG_8256.webp

Jedna od retkih osoba koja uspeva da redovno probija dno svakog dna. 💀 Malo je reći da sam zgrožen, želim da joj se svo zlo koje je proizvela i izrekla vrati kao bumerang.

Back