am Jermenija 2023: Brunette - Future Lover

Iskreno nemam nikakvo misljenje o pesmi nakon prvog slusanja.
Sve očekujem da se nešto desi da se rasplamsa,čekam da nešto puknee da preraste u nešto...alii...
Ne znam,zbunjen sam iskreno...

Iako sam ocekivao da pesma bude bop, nisam razocaran jer volim ovakve midtempo pesme. Melodija me na neki cudan nacin bas radi. I lepo su ukomponovali simfonijski orkestar u aranzman, za razliku od Izraela.

Uh, 🇦🇲 2023 u studijskoj verziji, otprilike sam se i pribojavao toga, pretenciozno previše, izgovor engleskog za ovakvu pesmu mi nije uopšte dobar iskreno.. Ni tekst mi se ne dojmi preterano.. 🇦🇲 sa ovakvim izvođenjem teško može parirati nekim zemljama sa zapada, i to je nažalost tako.. 🇦🇿 2023 mi nekako deluje spontano u odnosu na ovo..

Mislim da su pokušali da skede prošlogodišnji pravac, ali da ovaj put nisu uspeli. Nije loša pesma svakako ali, veliko ali. Pristojno

Ovo mi je nekako smućkano više pesama u jednoj,što je još jače niko nije komentarisao pojma nemaš ni gde je refren niti da li ipesma ima jasan refren niti kada da ga očekuješ,nekako mi već na početku pesme delovalo da će se ne nešto NEGO SVAŠTA U PESMI DOGODITI,a nekako je....nzm...

Mislim da ce verovatno biti finale i to je to. Na desnoj strani tabele ovo ide ja mislim.

• Like
Reactions: Mrm
Ok je, samo ok. Bas sam imao prevelika ocekivanja...💀
Zapravo Jermenija i ne stoji nesto na kladionic cak je pala dosta danas i juce za 2-3 mesta naglo,dok Gruzija stoji u top9 pretekla Austriju od Gruzije se ocekuje kao nesto mocno mozda i pobednicki zbog pevacice ali i autora ove pesme,tako da..

Mislim da ce verovatno biti finale i to je to. Na desnoj strani tabele ovo ide ja mislim.
Prelako im je polufinale,u tom polufinalu svako ima sansu da udje u finale tako da..

Meni se dopada ideja i sviđa mi se kako dobija na dinamici, ali za moj ukus previše je teksta u drugoj polovini, ne znam kako će da izvede uživo.

Mislim da ne moraju da brinu za finale, iako mi je ovo nekako na prvu baš mlako.

• Like
Reactions: Mrm
Meni se bas svidja. Ide visoko u moj top. Nekako najpozitivniji utisak mi je sto Jermenija salje nesto sto nikad nije slala u zanrovskom smislu. Devojka ima prelepu boju glasa , a deo na jermenskom na kraju je toliko lepo upotpunio sjajan utisak. Sad cekam Iru da izdominira sutra.

Neko ko ovako izgovara engleski u pesmi, da bira da repuje na engleskom, a pritom take herself 100% seriously, dakle nije neka šala, komika u pitanju, je meni ravno suicidu...

Realno kontam da bi ovako nekako zvučala pesma koju bi napisao ovogodišnji predstavnik Švajcarske,Victoria,Aram MP3 i Barbara Pravi svako bi gurao pesmu na svoj vajb i vodenicu i otprilike bi ovo ovako ispalo :D

Back