am Jermenija 2023: Brunette - Future Lover

Znači mi nastavljamo "pravoslavno deljenje" 12 od televotinga, lani Moldavija, svi Ukrajini, sad Jermenija, a svi će Švedskoj....hihi 🤭🤭✌️😌😁
Doduše Jermenija nije pravoslavna, ali je jako bliska, Armenska apostolska crkva.. 😍
Ove godine 12 za Sloveniju ili Austriju zbog Bojana i Theye Devy 😍

• Haha
Reactions: Mrm
Ove godine 12 za Sloveniju ili Austriju zbog Bojana i Theye Devy 😍
Ne, ove godine 12 za Hrvatsku zbog Let 3 i njihove popularnosti u Srbiji, jednostavno pesma je više "catchy" a oni su zaista u Srbiji poznatiji i popularniji, od Austrijanaca i Bojana iz Slovenije.
Svakako su neuporedivo veće zvezde u Srbiji od njih, takodje ljudima u Srbiji se i dopada pesma.
Kada god je Hrvatska poslala izvodjace koji imaju koncete u Srbiji i ljudi ih vole u Srbiji, dobijali su veoma visoke ocene, prvo Severina, zatim Nina Badrić i sada Let 3...
To su 3 najpoznatija izvodjaca u poslednjih 20-ak godina koji su Hrvatsku predstavljali..

Znači mi nastavljamo "pravoslavno deljenje" 12 od televotinga, lani Moldavija, svi Ukrajini, sad Jermenija, a svi će Švedskoj....hihi 🤭🤭✌️😌😁
Doduše Jermenija nije pravoslavna, ali je jako bliska, Armenska apostolska crkva.. 😍
Nije "armenska" već "jermenska". A po verskom obredu Jermenska apostolska crkva pripada grupi orijentalnih ili drevnih pravoslavnih crkava (monofizitsko pravoslavlje). A verski poglavar se naziva katolikos (ili pastir). Sam verski obred je identičan kao u ostalim pravoslavnim crkvama

Nije "armenska" već "jermenska". A po verskom obredu Jermenska apostolska crkva pripada grupi orijentalnih ili drevnih pravoslavnih crkava (monofizitsko pravoslavlje). A verski poglavar se naziva katolikos (ili pastir). Sam verski obred je identičan kao u ostalim pravoslavnim crkvama
Znam sve to, ali ne želim ovde da podučavam o tome, nismo zato tu..zato sam i napisao da progugla sam.. :)
Sretan ti praznik, Scooby!

Nisam znao, znam da oni slave praznike isto i istog datuma kao i Srbi, Rusi itd
Kalendar koriste isti, da... I Gruzija je tu..

Brunette u Amsterdamu

Jermenka je simpa skroz lepu boju glasa ima i dobro zvuči uživo kao i Gruzijka, obe imaju šansu za top 10.

Meni je tek sad doprlo do mozga koliko je ovo dobro. Pronasao sam se u tekstu. 👌

Jako lepa pesma zaista.
Baš poslušah prvi put i karaoke verziju zvaničnu, sjajno zvuči.
Jermenija je medju 5-6 pesama koje sam sigurno najviše puta preslušao uz Hrvatsku,Švedsku,Češku,Sloveniju,Austriju, sve pesme su mi na repeatu.
U poslednje vreme sve češće slušam čak i našu pesmu i Litvanija mi je sve zaraznija i lepša,karaoke verzija je isto prelepa zaista.

Izgleda jako fino... 👌
Pesma mi inače nikako ne leži...

Lepo izgleda na slikama, za vokal mislim da svakako nema zime. :)

Back