Kako se danas osećate?

I feel so dizzy after watching Barbie movie, it's so confusing.

going-crazy-dizzy.gif

Malo sam delulu, zvao sam majku 30x jer sam se zabrinuo, imam čudne snove pa se budim u suzama , pa neki čudni osećaji.. Pa čujem zvukove 😂😂😂 pa mi ulazi neka pijanica u dvorište samo što motku uzeo nisam , on traži komšiju. Srce mi je sišlo u pete. A čovek buljave oči kao da je ispao iz horor filma. I tako evo malo sam na vazduhu pošto nisam sav svoj, a od sinoć presenzitivan samo izlazi iz mene što bi se reklo.

Ove moje su plakale kad je pevača od Osmana Hadžića ono " U venu ću"... 🤭 @libertà jel pevala i sinoć to? 😁

Jeste.. Inače tako bih mogao i večeras na repete komotno. Možda uzmem za Zagreb ili Sarajevo, taman lep izgovor za otići malo do susjeda.

• Wow
Reactions: Mrm
Nije loše spojiti Prijin koncert u Zagrebu i Advent, baš je otvaranje adventa 02.12. a njeni koncerti su 01.12. i 02.12..vrh..🙌

Haha, jeste malo zbunjujuće jer nema onog standardnog prelaza između godišnjih doba više, sve je nekako naprasno.

Oktobar - april je moje omiljeno godišnje doba, kako god se zvalo.

Svakako je bolje nego kiša, vetar i hladno vreme, ali mi je i dalje pomalo bizarno kako se maltene do novembra ide u kratkim rukavima.

A što toliko naprasno, nije danas tmax 12 C, baš je ok prelaz... Evo ja na doručku napolju sedeo, kratak rukav, izašlo je i sunce par puta.. 😬

Zar nismo imali jednog dana preko 30 stepeni, pa sledećeg nekih 18?

Bilo je ono nešto kad je pala grdna kiša u toku noći sad u Septembru, ali ne sećam se temperature.. Ja osim košulje dugih rukava ništa u septembru..

Nisam sigurna je li po "sebi" ili po "sobi". Drugo bi me manje zabrinulo. :D

Snuzdeno malo kako sam danas setao pored Skupstine i dok sam se vracao kuci u tramvaju vidim jednog forumasa napolju. Sva sreca pa on mene nije video, sqmo sam se okrenuo da me ni ne vidi, mada verovatno me ne bi video ni da se nisam okrenuo.

Juuuuu Pa šta je ovo danas, bas mi pre nekoliko sati jedan forumas javio da je video jednog mog bivšeg druga forumasa 😁 To neka retrogradna šta ja znam koja planeta, ne kontam ?!

Back