Zdravlje nažalost nekad obesmisli dve druge probleme.Osecam se bespomocno, jer jedan drugar nije dobro.
Ljudi, manimo se negativne energije, sta ce nam to u zivotu, okrenimo se pozitivnim i vedrim stvarima, neka ljubav vlada.
Razmislimo svaki put kada nesto napisemo, a pre nego sto prosledimo post, da li smo upotrebili prejake reci koje mogu nekog da povrede. Nama to moze da izgleda naivno, a nekome tamo moze da oteza njegovu mentalnu i fizicku stabilnost. Bila sam i sa jedne i sa druge strane posta, ne bih zelela da mi se to ikad ponovi. Znam da je nerealno, ali cu se truditi da ispravim svoje greske. Svi ih imamo, ljudi smo. Ali, treba da to i ostanemo.
Srećno Božićno jutro i tebi, i svima koji slaveDobro jutro, prijatna kafica lp svima
![]()
Jao Mrmi, nadam se da si bolje. Ja sam imao gnojnu anginu u maju i proširila mi se sa krajnika na oba uveta te sam imao upalu svegaBio kod lekara, nemam covid, video sam dosta pozitivnih na covid u domu zdravlja.. Imam gnojnu anginu, upalu krajnika, dala mi je antibiotik, koji sam i na svoju ruku krenuo da pijem.. Samo Panklav srpski, ja sam imao Pancef makedonski..
Jao Mrmi, nadam se da si bolje. Ja sam imao gnojnu anginu u maju i proširila mi se sa krajnika na oba uveta te sam imao upalu svegaJedan od najgorih osećaja u životu.
Ozdravi brzo![]()