Kako se danas osećate?

Joj buknula mi je opet temperatura, krajnici su mi se baš upalili, ne vredi, baš mi je mučno....moraću kod lekara, ne znam koji mi je moj, uvek odem, sad kao ne treba...uzeo da pijem Pancef na svoju ruku, i ništa...
Znam zašto, jer neću da otvaram bolovanje... 😭

Bio kod lekara, nemam covid, video sam dosta pozitivnih na covid u domu zdravlja.. Imam gnojnu anginu, upalu krajnika, dala mi je antibiotik, koji sam i na svoju ruku krenuo da pijem.. Samo Panklav srpski, ja sam imao Pancef makedonski..

Osecam se bespomocno, jer jedan drugar nije dobro. 😔
Ljudi, manimo se negativne energije, sta ce nam to u zivotu, okrenimo se pozitivnim i vedrim stvarima, neka ljubav vlada. 💕
Razmislimo svaki put kada nesto napisemo, a pre nego sto prosledimo post, da li smo upotrebili prejake reci koje mogu nekog da povrede. Nama to moze da izgleda naivno, a nekome tamo moze da oteza njegovu mentalnu i fizicku stabilnost. Bila sam i sa jedne i sa druge strane posta, ne bih zelela da mi se to ikad ponovi. Znam da je nerealno, ali cu se truditi da ispravim svoje greske. Svi ih imamo, ljudi smo. Ali, treba da to i ostanemo.

Ne mogu da zadrzim suze, a na javnom sam mestu. Bas mi je tesko.

Last edited:
Osecam se bespomocno, jer jedan drugar nije dobro. 😔
Ljudi, manimo se negativne energije, sta ce nam to u zivotu, okrenimo se pozitivnim i vedrim stvarima, neka ljubav vlada. 💕
Razmislimo svaki put kada nesto napisemo, a pre nego sto prosledimo post, da li smo upotrebili prejake reci koje mogu nekog da povrede. Nama to moze da izgleda naivno, a nekome tamo moze da oteza njegovu mentalnu i fizicku stabilnost. Bila sam i sa jedne i sa druge strane posta, ne bih zelela da mi se to ikad ponovi. Znam da je nerealno, ali cu se truditi da ispravim svoje greske. Svi ih imamo, ljudi smo. Ali, treba da to i ostanemo.
Zdravlje nažalost nekad obesmisli dve druge probleme.

Random misao, ali smešno mi da muzičku izvrsnost na FSC-ovima širom interneta traže fanovi Evrovizije. Lol.

Dobro jutro, prijatna kafica lp svima

Dobro%2Bjutro%2B640.jpg

Bio kod lekara, nemam covid, video sam dosta pozitivnih na covid u domu zdravlja.. Imam gnojnu anginu, upalu krajnika, dala mi je antibiotik, koji sam i na svoju ruku krenuo da pijem.. Samo Panklav srpski, ja sam imao Pancef makedonski..
Jao Mrmi, nadam se da si bolje. Ja sam imao gnojnu anginu u maju i proširila mi se sa krajnika na oba uveta te sam imao upalu svega 💀 Jedan od najgorih osećaja u životu.

Ozdravi brzo ❤️

Mrm i ja se nadam da si bolje. Ovim postom imam 2000 postova taman da izravnam 😂 i gasim se ,svakako je forum nešto utihnuo.

Jao Mrmi, nadam se da si bolje. Ja sam imao gnojnu anginu u maju i proširila mi se sa krajnika na oba uveta te sam imao upalu svega 💀 Jedan od najgorih osećaja u životu.

Ozdravi brzo ❤️

Hvala ti... I tebi @Stefan28..
Bolje sam, trebao sam odmah da odem kod lekara, po antibiotik.. Budaletina klasična.. Joooj samo sa ne bude to sa ušima..
Ionako su mi dali jednu nedelju bez bolovanja da ne radim..

Pijem antibiotik i sad popih jedan koktel i malo pivo.. 🙈🙈🙈 Jbg.. Došla je ona devojka u Bg, polu Srpkinja, polu Irkinja što sam je upoznao u Liverpulu, morali smo da nazdravimo.. 😌🤭

Sutra kad buknu opet krajnici.. 🙄😭

Aaaa upravo pustiše Marco Mengoni - "Due vite" kao neki lagani remix, cool, kao da su znali da su dva ESC fana u lokalu.. 👌😁

Trebim planinski čaj koji sam još iz Albanije letos doneo... To je najlepši čak što postoji na svetu.. 🤩 I najmirisniji.. Ma nešto neverovatno..

Back