Kako se danas osećate?

Nama plata 1. u mesecu, osim ako je praznik ili vikend, onda može da se desi da bude neki dan ranije. U prethodnoj firmi je bilo od 26. do 31. za tekući mesec, osim u nekoliko navrata kada je dolazilo do kašnjenja...
Dok sam bio u Honeywell d.o.o. Beograd, poslednji radni dan u mesecu je bila plata za taj mesec.

Ovde u Češkoj je generalno standard da plata bude do 15. u mesecu za prethodni mesec, kada se isplata vrši na mesečnom nivou. Naravno ako je 15. vikend ili praznik, bude pre.

Meni je 10. i mislim da mi je to do sad najbolji dan za platu, baš mi je leglo. A imao sam i 1. i 25. pre.

DJ, DD, DV 😀😴
Jao, jos mi se spaaava...

Last edited:

Jbt juce sam rekao Maloj da ne volim sunce...

source.gif

Katastrofa. Dobro.

Da, da, a isao proslog meseca u Albaniju gde sunce ne izlazi. Ne voli sunce, ma nemojte kas'ti. 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

Dok sam bio u Honeywell d.o.o. Beograd, poslednji radni dan u mesecu je bila plata za taj mesec.

Ovde u Češkoj je generalno standard da plata bude do 15. u mesecu za prethodni mesec, kada se isplata vrši na mesečnom nivou. Naravno ako je 15. vikend ili praznik, bude pre.

Nama već platili za avgust, sad više ne moram da im radim do kraja meseca kekeke
Nama prebace novac na račun preduzeća, račun se otvori, odmah se povuče za plate i ostalo, i onda već sutra se izvršitelji nakače i mi opet odemo u blokadu i tako svaki mesec

Nama već platili za avgust, sad više ne moram da im radim do kraja meseca kekeke
Nama prebace novac na račun preduzeća, račun se otvori, odmah se povuče za plate i ostalo, i onda već sutra se izvršitelji nakače i mi opet odemo u blokadu i tako svaki mesec

Izvrsitelji i Endregina firma:

208776_karleusa-6_orig.jpg

SInoc mi se pojavila neka pesma Gage i Kim, pa su mi danas u ponudi neke naughty note. Jujuju... 😎

Last edited:
Back