Utorak najteži dan, nit blizu vikend nit više teskobe dakle kuknjava!Dobro jutro radni narode!!!
Šta imamo danas na repertoaru? Ogovaranje, kukanje, osuđivanje, priče o cenama...?
Meni je terapija da pevam operu slučajnim prolaznicima pored pogrebne službe.Ja pustio muziku na zvučnik i igram od ranog jutra inače moja antistres terapija
Pevam u falsetu, dakle Tarja Turunen evo me za duet za neki dum metal.Verujem da svrš*vaju na opojne zvuke baritona iz kovčega
Ma evo i ptice pevaju sa mnom, samo nema doktora da me veže!Uh voleo bih da te čujem kroz flah kako ispuštaš tanane tonove prelepih kompozicija.. Mrm approved
Opa volimo sado mazoMa evo i ptice pevaju sa mnom, samo nema doktora da me veže!
Ja sam više hotline person.Opa volimo sado mazo
![]()
Osjećam se baš dobro, danas sam raskinuo i posljednju sponu koja me vezala uz jednu bivšu osobušto bi rekla Vendi: izvršena je dezinfekcija i deratizacija
![]()
Grmiš, mali.Osjećam se baš dobro, danas sam raskinuo i posljednju sponu koja me vezala uz jednu bivšu osobušto bi rekla Vendi: izvršena je dezinfekcija i deratizacija
![]()