Kako se danas osećate?

Problem je što sad i da otvorim novi nalog ne mogu da stavljam slike iz vremena kad sam bio lep i mlad ! Mislim , kako da stavim sliku iz 2017 danas?! A žao mi da ostane neobjavljena. Pritom je već vidjena pa je niko neće ni lajkovati. Znači propao sam!
Ovo što Miloš kaže, uživaj u životu bez društvenih mreža sad. A ne da te posmatraju kao u pesmi Lee Ru!

Sve ja to razumem što vi kažete ali nisam nešto previše ni bio aktivan, za 6+ godina imam oko 60 postova, dakle stavljao sam isključivo kad mi se nešto baš jako, jako dopadne. Ne mogu da krećem od početka sad kad gazim 30e.
Žalio sam se, slikao selfi sa nekim brojevima, nemam pojma šta su tražili, valjda će se smilovati...Bože šta me snađe!!! 😖
Mrzim kad mi nastupe ovakvi periodi, na ivici sam depresije.

Ja mislim da ću da napravim novi IG nalog. Ovaj imam od 2015. godine i nikad mi se nije promenio u ovaj novi izgled kao FB što je, ne mogu da koristim 'reply' funkciju u porukama niti da ostavljam reakcije, vidim po forumima i redditu da otprilike ako ti se do sada nije ponudilo da pređeš na to, neće verovatno nikad. A i taman da očistim malo nebitne ljude, samo me mrzi lol

Drugari, kad god vam je lose, uhvati vas kriza, da li poslovima ili privatna, uvek se trudite da mislite pozitivno i ne dozvolite sebi da pokleknete… ja se uvek trudim tako da idem kroz zivotne prepreke iako je ponekad to veoma tesko i nerealno, ali trudim se da trazim nesto pozitivno u nadi da ce biti bolje i tako mi je mnogo lakse 🤗
Retko ulazim na ovu temu, ali procitah par postova, koji su uglavnom negativni, u smislu nekih nemilih dogadjaja sa kojima se susrecete, i zelim da vam poruci uzdignite ponosno glavu gore i ne posustajte! 😘

Drugari, kad god vam je lose, uhvati vas kriza, da li poslovima ili privatna, uvek se trudite da mislite pozitivno i ne dozvolite sebi da pokleknete… ja se uvek trudim tako da idem kroz zivotne prepreke iako je ponekad to veoma tesko i nerealno, ali trudim se da trazim nesto pozitivno u nadi da ce biti bolje i tako mi je mnogo lakse 🤗
Retko ulazim na ovu temu, ali procitah par postova, koji su uglavnom negativni, u smislu nekih nemilih dogadjaja sa kojima se susrecete, i zelim da vam poruci uzdignite ponosno glavu gore i ne posustajte! 😘
Bukvalno ovo, sad pogotovo u skripcu sa selidbom. Samo sam u fazonu da se zavrsi vise o trudim se da se ne zivciram oko toga i da se ne mesam. Ali dobro, moji su nasli stan, samo mi se ne svidja sto planiraju da stave zamrzivac u moju sobu. I ako im prigovorim oni odmah "ako ti se ne svidja izvoli napolje". Mentalitet Srba rodjenih 70ih godina i ranije. 😏

Bukvalno ovo, sad pogotovo u skripcu sa selidbom. Samo sam u fazonu da se zavrsi vise o trudim se da se ne zivciram oko toga i da se ne mesam. Ali dobro, moji su nasli stan, samo mi se ne svidja sto planiraju da stave zamrzivac u moju sobu. I ako im prigovorim oni odmah "ako ti se ne svidja izvoli napolje". Mentalitet Srba rodjenih 70ih godina i ranije. 😏
Ne znam koliko imas godina, ali i to ce uskoro proci i osamostalices se, pa ce ti to sve biti smesno i slatko. 🤭
Ali vidis taj zamrzivac ni nije tako losa ideja, na leto natovaris tamo sladoleda, hladis pice i uzivas kad hoces 🤣🤭

'98 sam godiste, tako da nije mi bas svejedno. Stvar je u tome sto moji dosta nastavljaju tu pa znaju da banu u sobu tako. Ranije su znali cak i odecu da ostave kod mene u ormar.

'98 sam godiste, tako da nije mi bas svejedno. Stvar je u tome sto moji dosta nastavljaju tu pa znaju da banu u sobu tako. Ranije su znali cak i odecu da ostave kod mene u ormar.
Kazni ih, zakljucak sobi iznutra, pa onda kad budu hteli da udju po bilo sta morace lepo da kucaju 🤭 a ako ne budu fini, nema otvaranja, bice gladni i goli 😅

Socijalna baterija na 0%. Zaređao sam 4-5 večeri da sam se svake večeri družio s ljudima, što mi je nekad bio tromesečni broj druženja. Pakao.

Poslednje dve godine kao da gubim strast prema ESC. Diskutujem, pratim i to sve isto kao ranije, ali nekako nemam taj osecaj kao do 2021. I NF sezonu nekako ne dozivljavam kao ranije, znam koliko sam ranije znao da budem smoren kad mi favorit ne pobedi.

Al dobro, racunam da sam malo izgustirao sve to, plus i poceo da radim u medjuvremenu, a i mozda doprinosi to sto je sad nesto slabija godina od proslih.

Upravo to. Ja sam došao na OGAE forum 2009. godine, nisam ni 15 godina imao. Je*iga, kad se desi život i sve sa njim, menjamo se mi, samim tim i naša interesovanja i inteziteti istih. Kad se setim nerprolaska Slovačke u finale 2010... Kao da mi je Kristina rod najrođeniji, toliko sam bio pogođen haha

Nekako mi je rezultat bio mnogo više u fokusu interesovanja, sad me iskreno za konačan rezultat baš dosta zabole, više uživam u tom procesu praćenja kako moji favoriti prenose pesmu na binu, kako isprduciraju nastup, itd. nekako mi je to postalo daleko zanimljivije od samog rezultata na kraju. Više me potrese loš nastup pesme koju volim nego neprolazak nekog drugog, možda i jačeg favorita :D

Ja sam dosao posle neslavnog Malmea 2013. taman sam zavrsio osnovnu i normalno da je interesovanje do otprilike 2019. bilo do krova. Posle otkazivanja 2020. polako se gubi taj duh i ta groznica, al opet bez ESCa ne mogu, jer jednostavno to je jace od mene, koliko odusevljenja, koliko razocarenja i opet ostajem veran ESCu. Jeste, sad vise pratim ESC statisticki (sto ste mozda mogli videti po mapama), ali opet ne mogu bez ESCa. Da me neko spreci da gledam uzivo prenos, ladno bih ga prebio, jer od 2008. nisam propustio niti jedan prenos uzivo.

Ja nemam toliko hajpa oko live prenosa, osim što naravno ako nisam u stanju da gledam, ne bih voleo da mi se išta spjluje, što je poprilično teško. 2019. sam radio smene do 23h noću, polufinala nisam cela ni gledao, samo pogledao recap nastupa i cele nastupa pesama koje su me tada zanimale i ćao, nemam strpljenja više za sve :D

Ja i dalje imam strpljenja jer ne samo da preslusavam sve pesme vise puta pre ESCa, nego i posle ESCa obavezno pogledam snimak takmicenja bez cenzure i komentara.

A ako se nadjem u situaciji da ne budem u mogucnosti da ne gledam uzivo, treba se samo potruditi da ne palite vesti, ne citate vesti i ako gledate snimak sa jutjuba da obavezno markirate snimke celih veceri kako bi ste odmah usli bez spojlera i da NIKAKO ne citate komentare a pogotovo caskanje.

Reci to mom ADD-u koji ne može da istrpi nepročitane poruke i nepregledane notifikacije u telefonu :D

Back