Kako se danas osećate?

Mislim na Bibo gde se predavao engleski, najviše Japancima.

Customer support sam napustio posle godinu dana, i to bih ranije da nisam bio uslovljen da vraćam relocation bonus.

I sad sam u support ulozi, ali ovo je b2b, skroz druga priča.

Ceo dan ću da provedem u putovanju, jedno presedanje gotovo, još dva ostala 😭 još busom, najgore ahhh prezirem 😂

Loše ali ispunjeno! Dao sam otkaz nakon tri dana na poslu i odmah našao novi, daleko slabije plaćen posao!
Nisam mogao da poverujem da sam bio profesionalni ČEKAČ!!! Moj posao je bio da osam sati čekam u MUPu. Svaki dan, osam sati čekanja, divim se sebi kako sam uspeo. Nisam ni znao da postoje takvi poslovi uopšte dok nisam doziveo. Onim nesrecnicama koje to rade već dve godine neka je Bog u pomoći.

Doslovno. Poenta je kad dočekaš i odrade ti to što treba, ideš opet na kraj reda koji se napravio iza tebe i čekaš opet da dodjes na red za sledeći predmet. I tako od 9 do 5. Mesto rada - hodnik MUPa. Neke devojke, sramota me je da ih nazovem koleginicama, presrećne i to rade već dve godine. Meni došlo da plačem kad sam shvatio o čemu se radi.

Igraju se ringešpila. Hoćeš posao s mrtvima? Fina klijentela, ne pravi probleme.

Doslovno. Poenta je kad dočekaš i odrade ti to što treba, ideš opet na kraj reda koji se napravio iza tebe i čekaš opet da dodjes na red za sledeći predmet. I tako od 9 do 5. Mesto rada - hodnik MUPa. Neke devojke, sramota me je da ih nazovem koleginicama, presrećne i to rade već dve godine. Meni došlo da plačem kad sam shvatio o čemu se radi.
Pa pustiš muziku dok čekaš, lagano.

Misliš da to ne radim? To je osam sati svakodnevno i drugo zaduženje nemaš. Stojiš u redovima u onim prljavim zgradama i to je sve , samo stojiš, stojiš, sediš, gledaš okolo, svaku sekundu brojis. Što kaže sestra bukvalno ne radiš ništa , posao iz snova ali... 8 sati čekaš !!! Čekaš!!! Zato i jeste relativno visoka plata ali džabe, to me je motivisalo da nogama i rukama kopam i grebem samo da zbrisem i uspeo sam naći novi posao, dosta slabije plaćen ali bar sedim pod klimom, pijem kafu i raduckam pomalo.

Back