I ja sam video taj oglas, čini mi de da je firma iz Novog Sada..Mislim da sam prošlog meseca video oglas tog tipa na Infostudu, gde su tražili opuštene osobe za telefonsku pričaonicu kojima nije neprijatno da razgovaraju o temama koje biraju klijenti. Kao "neretko" ode u seksualnom smeru. Lol.
Zašto gledaš takve oglase kad si prezadovoljan ?Mislim da sam prošlog meseca video oglas tog tipa na Infostudu, gde su tražili opuštene osobe za telefonsku pričaonicu kojima nije neprijatno da razgovaraju o temama koje biraju klijenti. Kao "neretko" ode u seksualnom smeru. Lol.
Ahahaha, na mejl mi stižu svi novi poslovi na kraju dana pa bacim pogled da vidim šta ima, nekad šaljem ljudima koji traže posao i tako. Više gledam informativno, ne tražim novi posao trenutno, niti ću u skorije vreme.Zašto gledaš takve oglase kad si prezadovoljan ?
Inače ja i dalje čekam ako nekog zanima![]()
Ne znam koja je fora sa forumom ana.rs i ni ne znam kakv je to forum, ali meni licno je ok to sto si napisala. Nije lose procitati neke od simpaticnih anegdota za koje se dobro osecas ili da se iskazu osecanja u tom trenutku.Ok, kapiram da jos neke stvari treba da uvidim, nisam sujetna. Kako se osecam danas, napisala sam. Da je ispod nivoa, slazem se, nece se ponoviti.
Ako cemo o vremenu, volim prolece i jesen kada su blage temperature.
Vase danasnje impresije sam procitala i dosla do zakljucka da nedostaje malo smeha, samo zato sam napisala taj post. Izvinjavam se.
Gde je Mrmi sa svojim doskocicama?
Izlazak iz zone komfora je uvek zajebana stvar. Ja ne bih mogao da promenim posao i da još pređem na slabije plaćen zarad karijere da tada nisam živeo kod roditelja. Ali znao sam da ću taj luksuz imati samo tada, pa ko zna kad opet u životu i mislim da sam odlično odigrao karte. Uplivao sam u granu koja me zanimala i nekoliko meseci kasnije se i preselio. Sad kad živim sâm dosta sam pažljiviji sa životnim koracima, ali mislim da je to normalno. Reći će neko "Uvek možeš da se vratiš kod roditelja", ali meni to nije opcija, to bi mi bio potpuni poraz lol. Dobra stvar je što sestra živi takođe ovde, ali stvarno ne bih mogao ni sa njom duže od par nedelja.
Sve u svemu, moje neko mišljenje je da je izlazak iz zone komfora u karijernom smislu danas uglavnom luksuz, ma šta god kenjali tzv. biznis treneri na LinkedIn-u i po ostalim mrežama. Treba proceniti trenutak i iskoristiti ga kad je moguće.
Što se tiče plate na vreme i toga, to se podrazumeva, to je što bi rekli "bare minimum" i to nije nešto čime bi bilo ko trebalo da se zadovoljava, kao i:
- prijavom
- neradnim vikendima
- neradnim danima za praznike
- neradnim danima za odmore po zakonu
Itd.
Sve što omogućuje Zakon o radu, a poslodavci navode kao benefite, je takav red flag da nemam reči. Zato sam do sad radio samo za strane kompanije ILI za naše koje imaju strane klijente. Više im verujem, ne cepidlače i poštuju zakone. Mada kapiram da i tu ima izuzetaka, jer znam da mnogi rade za strane firme na crno.
S obzirom da radis u kladionici i znam kakvi ljudi umeju da budu na takvim mestima (poznanica je radila u jednoj kladionici, pa mi je cesto pricala kakvih sve ima i da je isto tako umela da odbrusi), tako da te razumem.Ja sam se danas toliko iznervirao na poslu, da sam mušterijama doslovno rekao da odu u kurac xD
Kad pošalješ nekog u kurac na radnom mjestu onda znaš koliko je sati, ali neke stvari ne mogu trpit ni prešutit. Dobra stvar je to što će to rezultirati promjenom lokacije gdje radim, ista firma samo drugi dio grada, i to na moj zahtjev, osjećam olakšanje![]()
Ne znam koja je fora sa forumom ana.rs i ni ne znam kakv je to forum, ali meni licno je ok to sto si napisala. Nije lose procitati neke od simpaticnih anegdota za koje se dobro osecas ili da se iskazu osecanja u tom trenutku.![]()
Sprdaju se jer neki forumasi (ukljucujuci i mene) se osecaju slobodnije na forumu pa izbace iz sebe sve sto im je na dusi.Ne znam koja je fora sa forumom ana.rs i ni ne znam kakv je to forum, ali meni licno je ok to sto si napisala. Nije lose procitati neke od simpaticnih anegdota za koje se dobro osecas ili da se iskazu osecanja u tom trenutku.![]()