Kako se danas osećate?

Neće, sada sam u kancu na kompu :ROFLMAO:
Zato i imam vremena da se bavim njime lol

Molio bih @Doctor Who da mi ne ostavlja lobanje na bukvalno svaki post, ako ti je sve što kažem WTF idi na ignore brate mili
Ja sad kontam (Horehronie discussion, khm, khm) da on ostavlja kad god se ne slaže sa nečim.....meni lično je to bezveze, ali za mene kažem da to radim, a naravno svako prema nahođenju... :)

Mrmi, ćeš ti u rat da Endrega bude ispred nas dvojice? 🕊️

• Haha
Reactions: Mrm
Ja bih bio sad izrevoltiran da mi kažeš da nemam druga posla.
Ajmo Mrmi, usluga za uslugu. 🕊️

Ja sad kontam (Horehronie discussion, khm, khm) da on ostavlja kad god se ne slaže sa nečim.....meni lično je to bezveze, ali za mene kažem da to radim, a naravno svako prema nahođenju... :)
Pa kad bih stvarno ostavljao lobanju na sve sa čim se ne slažem imao bih preko 50.000 dodeljenih lobanja.

• Like
Reactions: Mrm
Pa kad bih stvarno ostavljao lobanju na sve sa čim se ne slažem imao bih preko 50.000 dodeljenih lobanja.
Sad razmišljam koliko bih ih dobio zimus na PANETOZU? :love:
To bi mi bile najslađe zarađene lobanje.. ❤️😂

Panetoz-Entrance.gif

Pa ja ne znam onda stvarno, tri puta više lobanja si svakako lupio no ja, i sad se moje korišćenje istih tu nešto preispituje :D

Manite me lol
Nema merenja davanja lobanja i bilo kojih smajlja, svako po osećaju, preferenciji, volji, želji... :)

Obrisao preko 200 ljudi sa Instagrama. Definitivno bih još neke nego ne mogu sve odjednom 😂 Nakupilo se nekih profila bože sačuvaj, ne znam odakle mi. Osećam se čudno ovih dana, da ne kažem bipolarno skroz

Back