Kako se danas osećate?

Ne spavam već noć 180-tu.. ozbiljno sam poremetio san, celu noć vilenim pa mi dolaze neke genijalne ideje u misli, pa onda idu analize, pa onda preispitivanja.. Posle kada mi neko kaže da je meni dobro sa mojim mozgom.. Oduvek sam bio noćna ptica i noću sam jako inspirisan, dok danju ležim kao koala i čekam prve znake mraka.. 😂😂😂 Definitivno mi treba disciplina ovako više ne može. Totalno sam se ulenjio, raspustio.. otkačio ma sve. Osećam se čudnovato , kao vanzemaljac 💀

Isto, samo sto je meni povezano sa poslom i to sto radim glupu smenu. Jedva cekam da ispadne nesto da se vratim prvoj smeni, jer se ovako ne zivi. Imam previse problema oko zaspivanja da bi mogao da funkcionisem ovako.

Kao prebijena macka 🐈, u horizontali citam postove pomocu povecala 🔎, jer vise nista ne vidim. Oci su mi na pola 12, jedva cekam da zagrlim jastuk.
Vidim da vam je danas bilo bas veselo. 🤣😂😂
Kod nas je takodje veselo. Deca postavljaju pitanja na engleskom, baka odgovara na nemackom, a ako neko ne razume sta se pita, ja sufliram na srpskom.😂😂😂
Nove generacije ne znaju kako se koristi bakin flip phone... 🤣🤣🤣
Ne znam da li cu jos citati postove, pa da vam pozelim laku noc. Citamo se sutra. 😉

• Sad
Reactions: Mrm
Ujutru kažem

I decide to be good, do good, look good

A onda uveče:
zorica-markovic.gif

E bas tako, i onda jos dodju i spasavaju Lazaretinu...

markovic-zorica.gif

Kuju mi sanduk, dusmani...

Neko 'ladno puštao vatromet u 4 ujutru, cela soba mi svetlela, mislio sam počelo bombardiranje Srbije i Čačka. Daleko bilo. Sad sam umoran, naravno.

Dobro jutro, dobar dan.😀
Svanulo lepo jutro, ja u spidu od rane zore. Sledi dan pun lepih desavanja i druzenja.
Mrmi, nisam rekla da sam"i ja ofucana", bila sam samo "prebijena kao macka".🤣 Mozda si se osecao malo fucnuto 😂, ali verujem da si se do sada vratio u normalu. 😎

Markic, i ti se autovao, na gifu slovima duge pise Goga. 😂🥰

Sedirano.

Posle uzasnog dana gde sam osetio vrhunac dekompenzovanosti u poslednjih x meseci. A taman se smirio.
VIdim odrazava se i na broj postova na forumu,obicno budem aktivniji kad poludim :p:p:p

Pregorevam.

Back