Kako se danas osećate?

dobro-jutro-sre%C4%87a-otka%C4%8Deni.gif

Ali ovaj sendvič od viršle 😂😂😂

Sad sam uzeo Spedifen, znam da on brzo deluje da se preznojiš od njega. Ako ne upali uzimam dalje.

OMG! Once again... 🙄
Dva doktora ti nisu pomogla... 😯🤔
Nista, kreni sa tim tvojim madjijama, iskoristi ih u prave svrhe. 😉
Da li uopste mozes da vracas sam za sebe? Da li se vracke rade i za pozitivne stvari? 😃

Ne, to je kao u seriji Charmed ne smem da koristim za sopstvene potrebe belu magiju. Nema veze, imam druge bele veštice u okruženju da mi pomognu, uskoro imam konsultacije.

A gde si ti, Mala, nešto ne viđam tvoje postove? Neka ilegala? 😁

A gde si ti, Mala, nešto ne viđam tvoje postove? Neka ilegala? 😁
Zar nisam rekla da sam na ODMORU 🧘‍♀️🏝?
Samo, slabo mi ide odmaranje, stalno me neko cima. 🥴
Jos sam u horizontali, slogiram se od vasih jutrosnjih postova... 😂😂😂

Nesto me zezaju kablovi i adapteri za mob, gubi se kontakt, pa se baterija ne puni, sada je na 24%. Mob je vise na punjenju nego u mojim rukama.

A nedostajem, jel'? 😂 Ko bi se to nadao od Petra... 😘

Last edited:
Plače mi se. Večeras sam trebao da idem za Sarajevo, međutim kad sam išao da dignem pare i kupim evre izgubio sam novčanik sa svim dokumentima i karticama i to tek provalio kad sam došao do bankomata. Ne znam da li mi je ispao na ulici ili u prevozu, u svakom slučaju nigde ga nema i put sam otkazao, na svu sreću kartu sam samo rezervisao, nisam kupio. Ali stvarno se loše osećam, jako mi je krivo, trebao sam da idem kod sestre s kojom se dugo nisam ni video i eto, neka sudbina nas je zaustavila da se sretnemo, a ja sad moram da vadim sva nova dokumenta..

Drzi se Stefane, to je strasan osecaj. 😢 Ako vec nisi, svrati do najblize policijske stanice i obavezno proveri da li je neko mozda predao tvoj novcanik. Mojoj mami se to jednom desilo, nestao joj iz ranca u sred bela dana, otisla do policije i neki prolaznik ga je video pored kante i doneo u stanicu, novca naravno nije bilo ali sva dokumenta su bila tu.

Plače mi se. Večeras sam trebao da idem za Sarajevo, međutim kad sam išao da dignem pare i kupim evre izgubio sam novčanik sa svim dokumentima i karticama i to tek provalio kad sam došao do bankomata. Ne znam da li mi je ispao na ulici ili u prevozu, u svakom slučaju nigde ga nema i put sam otkazao, na svu sreću kartu sam samo rezervisao, nisam kupio. Ali stvarno se loše osećam, jako mi je krivo, trebao sam da idem kod sestre s kojom se dugo nisam ni video i eto, neka sudbina nas je zaustavila da se sretnemo, a ja sad moram da vadim sva nova dokumenta..
Užas. Baš mi je žao.

Back