Kako se danas osećate?

22, al mi izgledalo da svi imaju po bar 44
E jbg sad 🤣 ali dobro to su samo cifre, da se zna, vazno je kako se osecamo i pomalo kako izgledamo 🤭
Ima puno onih koji se drze bolje u 40-tim od onih u 20-tim 😉

E jbg sad 🤣 ali dobro to su samo cifre, da se zna, vazno je kako se osecamo i pomalo kako izgledamo 🤭
Ima puno onih koji se drze bolje u 40-tim od onih u 20-tim 😉
Jel si zagazio u 45tu ili su još uvek rane 40te?

Meni uvek daju minus pet godina, neki i minus sedam, što je super kad dođu teške godine.

I meni daju manje godina, nekada je to prednost, nekada i ne.
Ako misle da sam mladja, gledaju me kao naivnu i zele da me prevare, i tada se iznenade kad im pokazem zube.
A da je prednost izgledati mladje, a imati iskustva, to je svakako veeeliki plus. 😁

Mene neozbiljno shvataju jer uvek nastupim tako kao šaljivdžija, al kad uđemo u neku dubiozu onda osete i moju mudrost koju krijem ko zmija noge.

Mene neozbiljno shvataju jer uvek nastupim tako kao šaljivdžija, al kad uđemo u neku dubiozu onda osete i moju mudrost koju krijem ko zmija noge.
apsolutno

neki ljudi humor i opuštenost percipiraju kao detinjastost, al to je zato što su tužne osobe sa tužnim, monotonim životima

apsolutno

neki ljudi humor i opuštenost percipiraju kao detinjastost, al to je zato što su tužne osobe sa tužnim, monotonim životima

Pa imao sam i te momente, kao pokušaj zluradih komentara na moj račun, al nekako uvek sam znao da zablistam tako da oni ostanu marginalni kao i što jesu.

Pa imao sam i te momente, kao pokušaj zluradih komentara na moj račun
to je stvar vaspitanja često.

Nekim ljudima roditelji sa ekstremno tradicionalnim uverenjima još od detinjstva utuve u glavu da je bilo kakvo odskakanje od matrice pogrešno. Samim tim i deca budu kao njihovi neobrazovani roditelji, sa uskim gledanjima i manjkom kritičke misli.

to je stvar vaspitanja često.

Nekim ljudima roditelji sa ekstremno tradicionalnim uverenjima još od detinjstva utuve u glavu da je bilo kakvo odskakanje od matrice pogrešno. Samim tim i deca budu kao njihovi neobrazovani roditelji, sa uskim gledanjima i manjkom kritičke misli.
Pa i obrazovani, imaš ti i obrazovanih koji nisu savladali neke stvari kod sebe i naučili se nekoj širini. To što neko zna da interpretira pročitano, ne znači da zna i šta je interpretirao.

Pa i obrazovani, imaš ti i obrazovanih koji nisu savladali neke stvari kod sebe i naučili se nekoj širini. To što neko zna da interpretira pročitano, ne znači da zna i šta je interpretirao.
naravno, mislio sam obrazovani u duhovnom smislu (ne edukativnom)

Back