E jbg sad22, al mi izgledalo da svi imaju po bar 44
Jel si zagazio u 45tu ili su još uvek rane 40te?E jbg sadali dobro to su samo cifre, da se zna, vazno je kako se osecamo i pomalo kako izgledamo
Ima puno onih koji se drze bolje u 40-tim od onih u 20-tim![]()
U najboljim godinama, nije bitno sada koje su toJel si zagazio u 45tu ili su još uvek rane 40te?
apsolutnoMene neozbiljno shvataju jer uvek nastupim tako kao šaljivdžija, al kad uđemo u neku dubiozu onda osete i moju mudrost koju krijem ko zmija noge.
apsolutno
neki ljudi humor i opuštenost percipiraju kao detinjastost, al to je zato što su tužne osobe sa tužnim, monotonim životima
to je stvar vaspitanja često.Pa imao sam i te momente, kao pokušaj zluradih komentara na moj račun
Pa i obrazovani, imaš ti i obrazovanih koji nisu savladali neke stvari kod sebe i naučili se nekoj širini. To što neko zna da interpretira pročitano, ne znači da zna i šta je interpretirao.to je stvar vaspitanja često.
Nekim ljudima roditelji sa ekstremno tradicionalnim uverenjima još od detinjstva utuve u glavu da je bilo kakvo odskakanje od matrice pogrešno. Samim tim i deca budu kao njihovi neobrazovani roditelji, sa uskim gledanjima i manjkom kritičke misli.
naravno, mislio sam obrazovani u duhovnom smislu (ne edukativnom)Pa i obrazovani, imaš ti i obrazovanih koji nisu savladali neke stvari kod sebe i naučili se nekoj širini. To što neko zna da interpretira pročitano, ne znači da zna i šta je interpretirao.
Apsolutno, to je nadogradnja ličnosti koju ne može fakultet da ti pruži, moraš sam sebi.naravno, mislio sam obrazovani u duhovnom smislu (ne edukativnom)