Kako se danas osećate?

Ma ajde.......Dobro jutro...

3589322_screenshot-20230901-141059_share-1024x683.jpg

Mene je stvarno osamutilo sunce. Kad sam dosla "kuci", zavrtelo mi se u glavi.
Nema kod mene udaraca, narocito ne ispod pojasa. 😉

Demotivisano za posao maks. Ja tu dušu dajem firmi 3 godine i ne dobijam ništa zauzvrat, dok drugi ne rade ništa i samo dobijaju pozicije, povišice i slično, ma mrš bre više, od danas bare minimum samo

Demotivisano za posao maks. Ja tu dušu dajem firmi 3 godine i ne dobijam ništa zauzvrat, dok drugi ne rade ništa i samo dobijaju pozicije, povišice i slično, ma mrš bre više, od danas bare minimum samo
Imam sličan problem, ali nažalost ne mogu da radim na minimumu, daleko od toga.. :/

Ja na poslu prebukiran ovih dana jer je šefica na odmoru, jedino što me održava u životu ove nedelje je činjenica da mi uskoro stiže novi telefon. :D

Veoma sam zalosna, dobio sam vozacku nazad nakon 6 mjesci. Netko bi bio sretan, ali ja nisam. Ostajem bez sluzbenog vozaca i nema vise svercanja hrvatskim zeljeznicama :(

Istoo.
Otišao u šetnju sa psom, navukao hudicu, toliko je lijepo prohladno ovdje. Jesen... 🥰

Danas mi je bio dan za prisecanje na mozda najruzniji period mog zivota - srednju skolu i sva sranja koja su mi se tamo dogadjala. Na stanici sam naleteo na osobu koja mi se cetriri godine konstantno podsmevala zbog mog tadasnjeg izgleda i oblacenja, slikala me protiv moje volje, ponizavala. I jos ima smelosti da pridje, da mi se javi i da kaze da joj je drago sto me vidi?! I to nije bilo sve, u autobusu naidjem na majku druga iz osnovne skole koja mi se u periodu srednje takodje sa podsemhom obracala, upitkivala da li imam devojku i kako je moguce da nemam jer me sigurno mnoge zele.

Za te, kako volim da ih zovem "sitne mučitelje" prošlosti naše, treba namestiti takvu korpu zbog foliranja. Takvima reći "Drago je kad vidim da kod tebe i dalje ništa bolje nije".

Da li treba da kazem, a da me pogresno ne shvate, da sam isla i u osnovnu i srednju skolu sa normalnom decom koja postuju jedni druge.
Mi iz srednje smo u kontaktu, vidjamo se povremeno i imamo svoju grupu za dopisivanje, tako da uvek znamo sta se kod koga desava i podrzavamo se medjusobno.
Kao da sam zivela u paralelnom svetu od pojedinaca. Tesko mi je da to razumem.

Meni se dogodila situacija suprotna od @Stole

Zapravo je priča komična. Upoznam lika preko grindra, komunikacija je tekla ok (za razliku od e, e, šta ima ništa, tražiš, tražim, a-p-u, slike bla bla bla). I tako kroz večer lik me pozove kod sebe da zajedno pijemo. Međutim, uživo totalna suprotnost. I sad već vidim kud to vodi, a meni je jednostavno ne. Čak ni pijanom marsu u škorpiji, onda znate o čem je riječ. Tada nagovorim lika da nađemo nekog za trojku, ono samo odugovlačim vrijeme da ne bude ništa i da taj treći bude s njim, a ja da uteknem. Tad dolazi jedan lik, inače znamo se, iz iste ulice smo. I kaže mi da ima traume od mene. Ja pojmaa brate mili nisam imao da sam ga zlostavljao, podsmjehivao mu se i sl. Mislim, sjećam ga se prije nego što sam otišao iz sela, znam da smo se bili zajebavali, ali ja brate pojma nisam imao da on to preosobno shvaća i da ga maltretiram. Što biste napravili na mom mjestu?

Danas mi je bio dan za prisecanje na mozda najruzniji period mog zivota - srednju skolu i sva sranja koja su mi se tamo dogadjala. Na stanici sam naleteo na osobu koja mi se cetriri godine konstantno podsmevala zbog mog tadasnjeg izgleda i oblacenja, slikala me protiv moje volje, ponizavala. I jos ima smelosti da pridje, da mi se javi i da kaze da joj je drago sto me vidi?! I to nije bilo sve, u autobusu naidjem na majku druga iz osnovne skole koja mi se u periodu srednje takodje sa podsemhom obracala, upitkivala da li imam devojku i kako je moguce da nemam jer me sigurno mnoge zele.
Joj užasan osećaj, baš mi je žao što si kroz to prolazio. Da ne bude ono e i ja sam... Ali tačno znam o čemu pričaš. Isto sam sreo dečka s tim što nismo ostali na lošoj nozi jer mi se na kraju srednje izvinio za sve iako ja od tog pišljivog izvini nisam imao ništa. Zato sam pre neki dan rekao da je izuzetno bitno uvesti predmet kulture i vaspitanja u škole i širiti svest o raznim oblicima nasilja.
Meni se dogodila situacija suprotna od @Stole

Zapravo je priča komična. Upoznam lika preko grindra, komunikacija je tekla ok (za razliku od e, e, šta ima ništa, tražiš, tražim, a-p-u, slike bla bla bla). I tako kroz večer lik me pozove kod sebe da zajedno pijemo. Međutim, uživo totalna suprotnost. I sad već vidim kud to vodi, a meni je jednostavno ne. Čak ni pijanom marsu u škorpiji, onda znate o čem je riječ. Tada nagovorim lika da nađemo nekog za trojku, ono samo odugovlačim vrijeme da ne bude ništa i da taj treći bude s njim, a ja da uteknem. Tad dolazi jedan lik, inače znamo se, iz iste ulice smo. I kaže mi da ima traume od mene. Ja pojmaa brate mili nisam imao da sam ga zlostavljao, podsmjehivao mu se i sl. Mislim, sjećam ga se prije nego što sam otišao iz sela, znam da smo se bili zajebavali, ali ja brate pojma nisam imao da on to preosobno shvaća i da ga maltretiram. Što biste napravili na mom mjestu?
Zeleni bez uvrede ja bih se okrenuo i otišao. Ne verujem da je dečko umislio da si ga maltretirao. U ranom dobu nismo svesni koliko neke bezazlene reči utiču na nekoga. Btw kako vi svi imate neke lude grindr priče? 😂 Ja imam možda jedan spontani zanimljivi susret, sve ostalo je blaga tragikomedija.

Zaboravih da napisem da mi je jako zao svakog ko je doziveo neprijatnosti tokom detinjstva i skolovanja po bilo kom osnovu. To sigurno ostavlja traga u zivotu svakog deteta prvenstveno, a i u poznijim godinama nije prijatno da se susretnu neugodne i nekulturne osobe koje ce ti zagorcavati zivot iz cista mira.
Zato, hladne glave preskociti i zaobici takve osobe u sirokom luku.

Zasto ih zaobici? Pa jebeno ti nisi te rijeci/stvari koje su ti napravili, to je njihovo viđenje. Jel zivis u svojoj kozi ili u necijim ocima? Neka vide kako sjajis jebemu przeni kupus!

Zeleni, nemam ja problem da bilo ko radi sta smatra da treba da uradi u datum trenutku. Ako zelis da sijas fluoroscentno-zelenim sjajem pred takvim osobama, slobodno. 😉
Moj stav je da ne zelim ni minimum svoje energije da trosim na nebitne osobe (koje smatram takvim). Jednostavno ih zaobidjem. Davati nekom nebitnom na vaznosti je u mojoj glavi veliki minus.
Nije to nikakva oholost i prepotentnost, ja cuvam sebe od lose energije koju takve osobe emituju pogledom, gestom, recima. Ne treba mi to u zivotu. 😎

Sad razmisljam, mozda imam i takav stav zato sto nisam dozivela takve neugodnosti kao mala, pa nemam ni poseban revolt ka takvim pojavama.

Last edited:
Zasto ih zaobici? Pa jebeno ti nisi te rijeci/stvari koje su ti napravili, to je njihovo viđenje. Jel zivis u svojoj kozi ili u necijim ocima? Neka vide kako sjajis jebemu przeni kupus!
Prosto ne moze shvatiti neko ko nije doziveo bullying kako se oseca maltretirana osoba. Lako je tebi da kazes kada si bio na suprotnoj strani, onoj koja maltretira. Verovatno si se osecao dobro, mocno, pa nisi ni bio svestan sta cinis osobi prekoputa tebe. Mladi ljudi u pubertetu su jako osetljivi, sam znam kako sam se borio sa svim tim.
Lako je reci "neka vide kako sjajis" kada ti se smeju za svaku sitnicu koju uradis, sta god da izgovoris. kada ti se podsmevaju zbog frizure koju nosis, to sto se boris sa viskom kilograma.
Ali karma je kucka, sada druga strana ima problema sa viskom kilograma, a ja u nikad boljoj formi, jos se vracao sa treninga kada smo se sreli 💅

Back