Kako se danas osećate?

Libi neće u vrtlog Libi hoće u poljanu slobode 😍 Dosta su mi se crveneli aspekti, vreme je da malo prodišem 🙏🏻

• Love
Reactions: Mrm
Noć sreda na četvrtak sam povraćao besomučno, oni je bilo strašno nešto, dehidrirao, sad mi je malo bolje...

@dodo

Hvala ti dragi dodo, ja sam cele noci povracao i konstantna dijareja, ujutru sam morao u urgentni i na infuziju...

Mrtav sam inace, imunitet nula...cekao sam malo odmora samo i uplatio u Bosni docek i spa, konacno malo odmora i nista, jos i pare ne vracaju...

Ali sta da radim... 🥺

Kod mene u okolini vlada neki stomačni virus kao i po običaju

• Sad
@dodo

Hvala ti dragi dodo, ja sam cele noci povracao i konstantna dijareja, ujutru sam morao u urgentni i na infuziju...

Mrtav sam inace, imunitet nula...cekao sam malo odmora samo i uplatio u Bosni docek i spa, konacno malo odmora i nista, jos i pare ne vracaju...

Ali sta da radim... 🥺
Brz oporavak Mrmi 🥹

I ja sam se razboleo nakon rodjendana, a taman sam imao par slobodnih dana, otislo sve u zaborav lezeci danima. Nadam se bar da cu sutra biti bolje da bar nesto iskoristim od praznika.

Mene počinje grlo da boli, pijem preventivno Fervex, nadam se da me neće zakačiti nešto ozbiljnije. :( Ove temperature nisu normalne stvarno, kako čovek uopšte da bude zdrav.

• Like
Ja sam pola decembra već prehlađen, prvo samo curio nos par dana, ja pomislio prošlo me, otišao u izlazak, sutradan nisam mogao ustati iz kreveta + upala grla tolika da sam mislio da ću da se ugušim ako zaspim. Probao 3 dana kućno da se liječim ali morao je antibiotik.

Prošlo me kao, ali juče opet mali bolovi u grlu i sporadičan kašalj. Baš me iscimalo na maks

Mene je grlo bolelo dva dana, ali za sada sam okej. 90% sam kod kuće sutra tako da ono..

• Sad
Ja sam još sinoć imao NG proslavu sa firmom, ako sam nešto pokupio, tačno ću se roknuti.

Mene je držalo skoro dve nedelje, prvih dana temperatura prelazila i 40, pa sam morao da uzmem bolovanje. Preskoćio sam proslavu sa firmom. Sve u svemu, preporučuju da se pije dosta tečnosti, neke septolete možda, npr. Trachisan za smanjenje bola u grlu, vitamine i antibiotik, u mom slučaju Hemomycin dve kutije, probiotik... Haraju neka tri virusa pored korone, a simptomi se prepliću.

E ali Miloše, ja nemam ništa respiratorno, povraćanje, dijareja i temperatura ali posle iscrpljivanja i dehidracije, zato sam morao u urgentni na infuziju.. Tamo su jako nezainteresovani inače i kad sam im rekao šta sam jeo, kaže a trovanje, evo infuzija...

Nisam ni ja imao povraćanje niti mučninu, to me je zaobišlo, ostalo da, temperaturu i malaksalost neko vreme. I temperatura se teško skidala, samo je paracetamol delimično bio od pomoći.

Ma ja ti kažem, da nemam ništa respiratorno hahah, samo povraćanje i dijareju.. Zato sam i dehidrirao i morao na urgentni na infuziju...

Back