Kako se danas osećate?

Ok, kod tebe je nešto drugo u pitanju.Biće valjda bolje.

• Sad
Reactions: Mrm
I još jedna spasonosna kombinacija, čaj (ja pijem narandžu i đumbir) sa kašikom meda, komadić sitno seckanog đumbira i limunov sok. Iz mrtvih diže

Primi saučešće. :( Mnogo mi je žao i iz iskustva znam koliko je teško. Drži se. 🙏

• Sad
Joj sve imam neki, znam da je pogrešan, ali šta da radim, osećaj, kad sutra sahrana prođe, biće mi nekako lakše... Znam da neće, ali...
Izvinjavam se što gušim sa ovim ovde, ali mrvicu mi lakše i kad podelim na forumu, šta znam..

Joj sve imam neki, znam da je pogrešan, ali šta da radim, osećaj, kad sutra sahrana prođe, biće mi nekako lakše... Znam da neće, ali...
Izvinjavam se što gušim sa ovim ovde, ali mrvicu mi lakše i kad podelim na forumu, šta znam..
Primi moje iskreno saučešće.
Kako će ti biti posle sahrane ne možeš znati. Zavisi hoćeš li ostati sam ili s nekim. Da li ideš u kuću u kojoj je otac živeo ili u svoj stan. Kad je moj otac umro vratila sam se u porodičnu kuću u kojoj je bilo još četvoro njih u crnom koje su plakale: mama, sestra, očeve sestre. Samo sam htela da pobegnem i ostanem sama. Kad mi je mama umrla ostala sam sama sa sestrom i molila boga da neko dodje i pričom odvuče pažnju sa činjenice da više nemam roditelja. Samo je jedno bilo zajedničko u bolu nakon sahrane. Nije mi prijala tišina.
Bol i žalost su normalne u ovoj situaciji. Olakšaj sebi kako misliš da je najbolje. Ja sam po raznoraznim forumima i veruj nisi jedini koji piše kad nekog izgubi.
Drži se, tu smo. Nekog ćeš već ovde naći.

Mrmi, budi jak.. Pisao sam ti već i privatno. Nezahvalno je uopšte davati bilo kakve savete, svako se sa svojim bolom nosi na svoj način. Tu smo svakako uvek, za razgovor i da saslušamo 🙏🏻

Primi moje saucesce, Mrm :(

• Sad
Back