Kako se danas osećate?

Zubobolja je stvarno zajebana i u principu osim painkillera, nema nažalost neke druge opcije do posjeta zubaru.

Ja sam znao svašta isprobati, i obloge, i ispiranje/mućkanje slanom vodom, ali ništa to ne znači.

Ne postoji urgentno za stomatologiju? Ja bih išao ako je već bol baš intenzivna.

• Like
Reactions: Mrm
privatni zubar, a zauzeti svi termini danas. U dom zdravlja ne bih iskreno lol

izdržaću, samo je iritantan osećaj koji nisam imao nikad ranije

Samo lekovi protiv bolova, mada ni oni nisu preterano efektni ako je neki ozbiljniji proces u pitanju.

Imam žešću zubobolju, ne mogu da razmišljam od bola. Danas je zauzet zubar tako da moram da izdržim ceo dan nekako.

Da li neko zna načine da se bar ublaži bol?
Pripremite oblogu koju ćete napraviti tako što ćete sitno naseckani luk staviti u papirnu maramicu i zatim ga dodatno izgnječiti rukama kako bi se oslobodilo što više lekovitih supstanci koje sadrži. Držite je nekoliko minuta na bolnom mestu na obrazu. Ukoliko možete da izdržite, pokušajte da preko bolnog zuba stavite komad belog luka koji ste prethodno izgnječili.

Ovo je meni radilo jednom. :D Probaj.

Napolju je jako hladno, ali mi je dobro, jer je moja duša mirna. Osećam se bolje nego ranije. :)

gran hermano saludo GIF by Mediaset España

Zavidim ti, užasno mi nedostaje prava zima, sneg i debeli minus. Depresivan sam od ove kišice, kao da smo mesecima zaglavljeni u oktobru.

E pa večeras će padati sneg, u Bačkoj barem, na snazi je crveni meteoalarm. Što se mene tiče - neka nas zatrpa.

Ne verujem dok ne vidim. Prošli put smo u Banatu od snega dobili samo bljuzgavicu.

Padaće sneg, ali od nekog zatrpavanja nema ništa...:(

Već od sutra najavljeno sunce, tako da se ja radujem što će ga biti bar večeras. Mi idemo na neke društvene igre u gradu, pa kad se budemo vraćali kući ako bude snega... :love:

Back