Kako se danas osećate?

Danas, još 5 minuta, se osećam sjajno. Sutra je ponedeljak, iskuliraćemo šta moramo. 😎

Totalno cu od svog bipolarnog postat swinger. Toliko moodova mi se swinga u jednom danu da je to bas eroticno kvragu srksi

Nadam se da ste svi dobro i da ste pregurali nevreme.
Kod mene srećom bilo bez grada, ali kiša je bila kao neki monsun, tako nešto sam samo u filmovima video.

Nadam se da ste svi dobro i da ste pregurali nevreme.
Kod mene srećom bilo bez grada, ali kiša je bila kao neki monsun, tako nešto sam samo u filmovima video.

Isto i ovde. Planirao sam da odem u šetnju kao što i uvek radim ali sam se zadržao i baš u tih par minuta je počelo da pada. Da sam izašao ne znam kako bih prošao :D.

Nismo pregurali. Ovde je padao grad kakav u mom životu nije, spuštena roletna, zatvorena vrata, a zavesa leluja... grad izubijao roletne, komarnike, moram ujutru videti detaljnije štetu i videti šta se može prijaviti osiguranju, a cveće na terasi koje je baš bilo ucvetalo, omlatilo skroz...

Ne znam ni kako se zaštititi od ovih oluja, ovakve kao što su od prošle godine, ne pamtim.

Nismo pregurali. Ovde je padao grad kakav u mom životu nije, spuštena roletna, zatvorena vrata, a zavesa leluja... grad izubijao roletne, komarnike, moram ujutru videti detaljnije štetu i videti šta se može prijaviti osiguranju, a cveće na terasi koje je baš bilo ucvetalo, omlatilo skroz...

Ne znam ni kako se zaštititi od ovih oluja, ovakve kao što su od prošle godine, ne pamtim.
I ja čekam da ovde vidim štetu. Jer prošle godine su drveća porušila drveća, uništeni automobili.. Nadam se da se ove godine to nije dogodilo. Brzo je prošlo pa je bar to neki plus.

Jedan komarnik mi se ispravio, za drugi koji je baš zgužvan, moram videti da li će moći da se ispravi, dok je jedan probijen. Takođe, izolacija na fasadi na terasi je probijena, na par mesta ostale rupe. Ne sviđaju mi se nikako ove klimatske promene, i tu izgleda nema spasa, nego samo strepi da li će i kad će da bude nova šteta, i stalno da se ulaže u renoviranje.

Ovde je opet počelo da grmi i pada dosta kiše. Stvarno ne znam kad će ovome doći kraj. Čudne su ovolike promene u klimi. Mada šta se sve dešava u svetu i nije čudno. Klimatske promene su realna stvar.

Napokon zahlađenje. Probudio se od vrućine u stanu i pootvarao sve prozore. 🙃 Inače ne gasimo klimu, ali je tih nekoliko sati dok ne radi dovoljno da bude gotovo nepodnošljivo.

Mislim da je očigledno da živimo u suptropskoj klimi, klasifikacija po kojoj smo u umereno kontinentalnoj je odavno zastarela.

Detektivka i Paučica su mi bile najukusnije, ali baš sam pretjerao, ja trenutno:

puke-doll-gif-15477089.gif

Back