Tužno, prazno, duboko nesrećno i poraženo. Izgubio sam još jednu osobu koja mi je mnogo značila u životu, rođenu tetku, koja mi je bila kao sestra, jer je od mene bila starija samo 2 godine. Nažalost, izgubila je dugogodišnju bitku sa karcinomom dojke i u 37. godini ostavila iza sebe muža, dvoje dece od 10 i 8 godina i gomilu ljudi, prijatelja i porodicu koji su je neizmerno voleli. Mnoge udarce sam pretrpeo u životu, ali ovo me je zaista potpuno dokusurilo, zaista ne znam kako i na koji način ću uspeti da se izborim sa ovim gubitkom. Znam da moram, zbog majke i babe prvenstveno, odnosno njene sestre i majke, dece i svih ostalih, ali nisam verovao da ću ikada više osetiti ovakvu tugu i prazninu. Mala je uteha, ali smo svi zajedno dali poslednji atom snage, obezbedili sredstva za lečenje u inostranstvu i nadali se da ćemo konačno naići na svetlo na kraju tunela, bilo je naznaka da će krenuti u nekom dobrom pravcu, i samim tim je sve ovo još tužnije i šokantnije.

Razmišljao sam da se udaljim sa foruma na poduži period, ali sam shvatio da mi je ovo veliki izduvni ventil i olakšanje u smislu neke razonode i skretanja misli. Verovatno neću biti preterano aktivan, ali ostaću.