Kako se danas osećate?

Moje saučešće 🥲 sveže je sve da nije pametno deliti nikakve savete, bili bi i neumesni i puni za tebe opštih mesta. Smrt dragih ljudi jeste najbolniji osećaj koji neko može doživeti ali se može preživeti i naučiti živeti sa tim. Kada prođe neko vreme, ne libi se otići do psihologa ili psihoterapeuta verujem da će ti mnogo olakšati i dati ti neke smernice kako da prođeś kroz taj proces tugovanja, od kojeg prosto ne smeš i nemaš kud pomaći.
Hvala. ❤️ Nažalost, nije prvi put da se susrećem sa takvim gubicima, pronašao sam način da živim sa tim, ali u ovom slučaju je mnogo teže uzimajući u obzir sve okolnosti. Posložiće se stvari eventualno ponovo, svestan sam, ali će za tako nešto trebati mnogo više vremena.

Moje saučešće Đole... 🥺 drži se, a vreme će učiniti da naučiš da živiš sa tim gubitkom 😕

Moja sućut Djole, drži se! Tu smo da ti olakšamo i odagnamo misli koliko to bilo potrebno i moguće. 🫂

@Djole, primi moje iskreno saucesce. Moja mama je umrla od raka dojke i svaki put kad cujem da je neka zena izgubila bitku zbog te bolesti se vraca bolni film.
Za tetku vise nista ne mozes da ucinis, ali za njenu decu mozes. Majku im niko ne moze nadoknaditi, ali imaju pravo na sve ostale radosti detinjstva. Oni trebaju i nekog da ih zasmeje i da zastiti i nauci.
Tuguj ovde s nama, a zbog tetke, za koji dan, s njenom decom budi opusteni veliki brat.

Tužno, prazno, duboko nesrećno i poraženo. Izgubio sam još jednu osobu koja mi je mnogo značila u životu, rođenu tetku, koja mi je bila kao sestra, jer je od mene bila starija samo 2 godine. Nažalost, izgubila je dugogodišnju bitku sa karcinomom dojke i u 37. godini ostavila iza sebe muža, dvoje dece od 10 i 8 godina i gomilu ljudi, prijatelja i porodicu koji su je neizmerno voleli. Mnoge udarce sam pretrpeo u životu, ali ovo me je zaista potpuno dokusurilo, zaista ne znam kako i na koji način ću uspeti da se izborim sa ovim gubitkom. Znam da moram, zbog majke i babe prvenstveno, odnosno njene sestre i majke, dece i svih ostalih, ali nisam verovao da ću ikada više osetiti ovakvu tugu i prazninu. Mala je uteha, ali smo svi zajedno dali poslednji atom snage, obezbedili sredstva za lečenje u inostranstvu i nadali se da ćemo konačno naići na svetlo na kraju tunela, bilo je naznaka da će krenuti u nekom dobrom pravcu, i samim tim je sve ovo još tužnije i šokantnije. :cry:
Razmišljao sam da se udaljim sa foruma na poduži period, ali sam shvatio da mi je ovo veliki izduvni ventil i olakšanje u smislu neke razonode i skretanja misli. Verovatno neću biti preterano aktivan, ali ostaću.
Saucesce.
A ovo je dobra odluka da ostanes na forumu, jer je meni forum pomogao kada mi je bilo tesko. Nije ista situacija, ali sam prolazio kroz tezak period.

Djole, moje saucesce. Voleo bih da ti mi, kao forumska zajednica, pruzimo vid podrske kakva god ti je potrebna.

Ajde što inače spavam nenormalno, ova vrućina me ubi, oka nisam sklopio. U mojoj sobi na spratu je sunčana strana i noću ništa ne pomaže. Premeštam se iz sobe u sobu, na pod, ne znam gde ću više. Evo još nisam zvanično zaspao 🤣

Mi maltene ne gasimo klimu. Ali još danas i sutra, pa pauza s vrućinom.

Moja je slaba klima imam i neki mučeni ventilator.. Velika kuća ne mož' se rashladi.. Sedim u gradu u u 11 uveče na piću i izbija znoj iz mene, baš neko teško vreme.. Inače podnosim vrućine ali zato jedva spavam noću.

Bukvalno postajem alergičan na vrućine i sunce i na leto generalno 😑

Back