cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA

Ako je glasačko telo Grand prodakšn i Zadrugovizija, verovatno da.

Jedino dobro što je prošla jeste za moje klađenje/predikcije na forumu. 😅

Kako nece - i Duski se opasno svidela 🤣 . A inace 2 dana vec saljemo nasu Teu na sledeci ESC. Zamislite taj hajp onda - koja lavina koji bakraci - noga, kuk, si*a, lakat, kosa - op op...

Ubedljivo zadnje mesto veceras kod mene i po pesmi i po nastupu. Veliki smor kad je prosla.

Super je bilaaa! 🔥💗 Jedina zamerka su mi kadrovi koji su trebali da budu dinamicniji kod instrumentala.

Super je otpevala, ona ima samo takvu "raspy" boju glasa koja deluje kao da puca i nema veliki raspon, pa mozda ljudima to ne odgovara, ali to se ne vezba i verujem da ziri to zna i da ce je nagraditi. Meni je bila savrsena! 🥰 Nadam se da pobedjuje u subotu ili bar neki top 5!!
💗💗💗

Ipak je pesma toliko zarazna i ipak dovoljno dobra da prođe dalje.
Ona je stvarno bila lepa, sve oko nastupa je bilo ok.
Nisam muzički stručnjak, ali moj sluh kaže da je pevanje bilo loše (možda i najlošije ove godine)

Najveca sramota, i prikaz koliko je takmicenje u krizi. Ako je ziri ovo nagradio sa bilo cim osim 0 poena u polufinalu sramota je. U tom slucaju morala je izuzetno visoko od strane publike da bi se provukla bez podrske zirija u sta sumnjam. Ovaj nastup ce uci u istoriju Evrovizije kao jedna od najgorih vokalnih izvedbi ikada. Pod hitno revamp kontesta, da se vrate lajv prateci vokali - msm Antigoni ne bi nista pomoglo, ali bi joj onemogucilo efektan nastup vizuelno. Ni Elefterija nije ovolko masila iako je imala podrsku prateceg vokala u punom glasu tokom cele pesme.

Isto bih rekao za Litvaniju samo on ne moze da se sastavi u zavrsnici. Svakako kad uporedimo sa pevackim kvalitetima drugih izvodjaca blam je sto su u finalu. Jeste song contest, ali bar bi trebalo da umeju da otpevaju svoje pesme! Kad tu skripi, onda je ozbiljan problem...

Naravno da ne mogu. Ali mi idu u kos nepravednih kvalifikanata. Nesiguran ili siguran, on je izmasio gotovo celu zavrsnicu, gde je akcenat na pokazivanju i dokazivanju snage vokala - za koji ga niko nije bio po metalnim usima da mora. Ako ne mozes, nemoj ni pokusavati. Jbgy. A samo sam hteo reci da tolke falseve kao finaliste nismo imali. To sto nekom pukne glas u nekom momentu, sto se desavalo, nije isto kao kad konstantno falsiras i off tune pevas sopstvenu pesmu. Tkd samo tu povukao paralelu / nepravedno u finalu, pored ljudi koji su na pravdi boga pevali! Jeste song contest, ali bar otpevaj.

Bejba je mnogo gori pevač od Antigone. Jedino je svesna toga pa je pokrila svoj vokal tonom pratećih na ESC pa nije bio horor kao na njihovom nac. finalu.

cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA
Back