Košarka

Spajamo se sa B grupom u eliminacionalnoj fazi.
U 1/4 f. ako budemo prvi u grupi igramo sa pobednikom D2-C3 Sto postoji velika mogucnost da Italija bude 3. u grupi i da se sastanemo sa njima.
U 1/2 f. Idemo na C1.

Polako sa kalkulacijama. U tom scenariju, Italija bi morala da pobedi Francusku ili Sloveniju u osmini finala a to bi išlo malo teže.

U našoj grupi igra i Letonija gde ako budemo imali loš dan lako mogu da nas dobiju i ako naravno sumnjam da će to da se dogodi opet treba biti oprezan.

Ako krenem sad da kalkulišem ko će s kim igrati verovatno se pola od toga što zamišljam neće dogoditi :D

Ovo za Italiju je bilo da se nadovezem na Lignjoslavov komentar da ih izbegnemo i video da vec postoji mogucnost u 1/4 f.

Ovo za Italiju je bilo da se nadovezem na Lignjoslavov komentar da ih izbegnemo i video da vec postoji mogucnost u 1/4 f.

Jako je mala. Mislim ajde da kažemo da postoji ako se sve poklopi. Ali ako se samo jedna stvar ne poklopi i mi se nećemo sastati.

Oni kako igraju nekad vrlo lako mogu biti i 4i u toj grupi.

Ja gledam samo našu ekipu a valjda nam se neće opet ponoviti Italija :D

Nije nam loša grupa i mislim da je Pešić možda i pametno započeo priču prepuštanjem uloge favorita domaćinu Letoniji, za koju verujem da će nam, uz Tursku predstavljati glavne rivale u grupi. Inače mi zanimljivo da sam, tako reći prizvala Tursku kao rivala, pošto sam, u svetlu jednog komentara oko žreba za fudbalsku Ligu nacija koji će biti u septembru nešto razmišljala oko toga da li smo mi uopšte i igrali sa Turcima u fudbalu (ako i jesmo, ja se uopšte ne sećam). Mada, mislim da se i u košarci dugo nismo sastajali, ja poslednje pamtim onu nesrećnu krađu iz 2010. što je bilo kod njih na SP. :/

Dobra stvar je i što nećemo morati putovati. :)

Čestitam košarkašima Spartak Office Shoes na pobedi u pf KLS lige, sledeći da se spreme da sa mezimicom odigraju ovi momci iz Vršac Waikikija 🤣🤣

Сад је то већ полуфинале против Швајцарске

Који ме ђаво натера да уопште помињем ту утакмицу

Topić igra nestvarno dobro u Summer Ligi u Nba. Oporavio se od povrede i očekujem ga na Evro Basketu. Još da Jokić potvrdi da će igrati i bićemo kompletni ako ne bude bilo povređenih.

Bravo za momke. Pobediti Španiju nikada nije lako bez obzira da li se radi o juniorima ili o seniorima.

Poprilično očekivano osim što mi na spisku fale Tristan Vukčević i Nikola Topić. Nadam se da će oni biti okosnica naše reprezentacije u budućnosti. Šteta što ovde nisu pozvani mada možda su odbili poziv. To već ne znam.

EDIT: Ja gledao samo ovu sliku što je okačio Aleksa i nisam video ceo spisak.

Odlično da su i Nikola i Tristan tu!

Back