Bilo je očekivano da će im šut za 3 u jednom trenutku proraditi, ali svakako su Šveđani pokazali da svako sa svakim može da igra i da niko nije tek tako došao do ove faze. Nisu se uplašili i pružili im više nego odličan otpor.
EDIT: Evo opet su ih stigli, Turska na samo +1; 72 - 71 na 5 minuta do kraja
Šteta, veliki pad Švedske u trećoj četvrtini je bio ključan ovde... vrlo sumnjiva odluka (da ne kažem krađa) da se svira faul odbrane umesto faul Turske u napadu u ovoj završnici. Šteta i za neke jeftine promašaje Švedske kojih je bilo čitavu utakmicu. Iskustvo i sreća su presudili.
Nažalost, Švedska nema dovoljno timskog iskustva i ovo je očekivan ishod. Uz to, sudije koje (po običaju) navlače za Tursku. Svaka čast Šveđanima na otporu, svakako. Pokazali su da se sa svakim može igrati.
Nemci dodali gas pred kraj i rutinski odrdili posao, mada svakako treba odati priznanje i Portugalcima. Fino su me iznenadili na ovom turniru. Nije realno bilo da odmah prođu u najboljih 16 ali mislim da imaju potencijal.
Letonci definitivno razočarenje. Očekivao sam bolji otpor, ipak se međusobno dobro znaju. Ni Litvanci ništa specijalno. Sa ovakvom igrom ispadaju u narednoj rundi.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.