Kupovina

Meni šalju na mail, tako da mi oko 10. u mesecu stigne za prethodni mesec. 5.200 za jul, nije strašno, iskreno sam očekivao veći račun. U junu je bio 3.500, za oko 1.700 dinara je viši sada u julu, tako da mi je prihvatljivo.

Što kaže moj dečko ako je ovo cena da ne crknemo od vrućine u stanu nije mnogo. :D

Pa da, realno sve do nekih 6 hiljada je prihvatljivo u ovakvim uslovima. Mada, kako stvari stoje, leta će nam uskoro biti kao u Dubaiju otprilike, pa se plašim da nam ni klime neće biti dovoljne. 🥲

Dan i po sam proveo bez klime, pregoreo osigurac ili sta je vec elektricar naveo kao razlog, a zivim u dupleksu. Juce mi je doslo da presudim sebi. Nije mi jos stigao racun za jul, ali i da je 15k, isplati se. Mozak mi je stao 😭

7.084 struja.. ovoliko leti nikad nije bilo, i prošle godine je klima ovoliko uključivana... 😱 Dobro jeste ove godine malo više.. ali opet... :(

Taj Gelatissimo hvale svi živi, je l' to stvarno đelato upakovan u plastiku?

Slovenačka proizvodnja. Samo mi je miks sličnih ukusa tropskog voća, potrebna je neka čokolada da malo upotpuni doživljaj.
Našla pre neki dan na akciji u Idei, 500 dindži za 1650 ml/ 900g, velika kutija.

20240823_162839.webp

Otvorena "Vendo box" radnja u Prizrenskoj ulici, kod Zelenog venca u Beogradu. Tamo se mogu kupiti grickalice, slatkiši, piće, kafa putem aparata i platiti kešom ili karticom. Takođe, unutar lokala se nalazi i D Express paketomat, a uskoro će biti i bankomat. Radi 24h.

Vending radnja sličnog tipa, pod imenom "Stop & Go" postoji u Belvilu na Novom Beogradu. Tamo ima i mlekomat.

Kandit čokolada za kuvanje od 300g u Maksiju košta 942 dinara. :oops: Neka nestašica kakaa zavladala, ali ovde baš preteraše sa cenom. Ne tako davno se mogla kupiti za manje od 300 dinara.

Svakako se odavno predviđa da će čokolada u budućnosti biti luksuz, samo nisam očekivao da će se to ovako brzo desiti.

Kandit čokolada za kuvanje od 300g u Maksiju košta 942 dinara. :oops: Neka nestašica kakaa zavladala, ali ovde baš preteraše sa cenom. Ne tako davno se mogla kupiti za manje od 300 dinara.
Suludo
Uz malo sreće, na app će je ponuditi za 875 lol

Poznata srpska sladoledžinica "Crna ovca", koja ima desetak prodajnih mesta u Beogradu i Novom Sadu, od danas otvara svoja vrata i u Zagrebu, na adresi Martićeva 14B.

Poznati su po brojnim ukusima koje često menjaju, a u ponudi će, između ostalih, biti ukusa poput limuna i nane, banane, limuna i meda, karamelizovane bele čokolade sa slanim čoko kuglicama, višnje s komadićima čokolade, bele čokolade s jagodama u balsamiku, sladoled od oraha, od susama, kombinacija malina-nana, crna čokolada H2O koja je napravljena posebno za vegane i one intolerantne na laktozu.

CO2.webp
CO1.webp

Back